Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

79.99 
Τιμή σε πόντους: 7999 πόντοι
C02G0600167
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Δώστε ζωντάνια και ενέργεια στο παιχνίδι των παιδιών σας με τα scooter Zinger.

Το Zinger είναι το ιδανικό πατίνι μεσαίου επιπέδου για τα παιδιά σας. Είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια τους κατά την διάρκεια χρήσης του.

Τροχοί διαφορετικού μεγέθους:

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα σκούτερ, το Zinger διαθέτει τρεις ρόδες, δύο μεγάλες ρόδες μπροστά με διάμετρο 130 χιλιοστά και μια μικρότερη ρόδα, με διάμετρο 90 χιλιοστά, στο πίσω μέρος, η οποία έχει μεγαλύτερο πλάτος για καλύτερη ισορροπία.

Αυτή η καινοτομία αλλάζει την γεωμετρία του Zinger, του δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα και συνεπώς κάνει ευκολότερη την ισορροπία και την οδήγηση του πατινιού.

Οι ρόδες είναι εξοπλισμένες με ρουλεμάν τύπου ABEC 5 για πιο ομαλή και ταχύτερη κίνηση.

Αυτόματη επαναφορά:

Το τιμόνι του Zinger έχει την δυνατότητα να παίρνει κλίση και έπειτα να επανέρχεται στην αρχική του θέση. Αυτή η ιδιαιτερότητα ακονίζει τις λεπτές κινητικές ικανότητες και τις δεξιότητες συντονισμού και ενθαρρύνει τον αναβάτη να μάθει να χρησιμοποιεί σωστά το βάρος του και να το κατανείμει ιδανικά ώστε να αλλάξει πορεία, να στρίψει ή να πραγματοποιήσει έναν γρήγορο ελιγμό.

Μεγάλη πλατφόρμα με χαμηλό κέντρο βάρους.

Η πλατφόρμα του Zinger, πάνω στην οποία στηρίζονται τα πόδια του αναβάτη έχει μεγάλο πλάτος (10 εκατοστά) και είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό. Επίσης έχει χαμηλό ύψος ώστε να διατηρείται χαμηλά το κέντρο βάρους του αναβάτη.

Έτσι τα παιδιά μπορούν να στηριχθούν άνετα πάνω στην πλατφόρμα, να νιώσουν ασφάλεια και το σώμα τους να έχει την σωστή όρθια στάση που θα τους επιτρέπει να έχουν καλύτερη ορατότητα και αντίληψη.

Ρυθμιζόμενο τιμόνι:

Το τιμόνι του Zinger είναι ρυθμιζόμενο σε τρία διαφορετικά ύψη επιτρέποντας στον γονιό να αυξομειώσει το ύψος του σκούτερ. Χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι το Zingerμεγαλώνει μαζί με το παιδί σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια.

Τα διαφορετικά ύψη του τιμονιού είναι:

Χαμηλό: 71,1 εκατοστά

Μεσαίο: 78,7 εκατοστά

Ψηλό: 86.3 εκατοστά

Επίσης το Zinger έχει την δυνατότητα να μεταφερθεί εύκολα καθώς διπλώνει μέσω του συστήματος που βρίσκεται στη βάση του τιμονιού.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 5 ετών.

Μέγιστο βάρος: 80 κιλά.

Διαστάσεις:

Μήκος: 61.5 Εκατοστά

Ύψος: 86.3 Εκατοστά

Πλάτος: 28.5 Εκατοστά

Κωδικός Κατασκευαστή:
205-369
Κατασκευαστής:
Zycom
Χρώμα:
  • Μαύρο
  • Μπλε

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική