Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ψηφιακό Θερμόμετρο Ανέπαφης Μέτρησης K3X με τρίποδο για πολυσύχναστα μέρη

45.00 
Τιμή σε πόντους: 4500 πόντοι
K3X
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το ψηφιακό θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης K3X είναι σχεδιασμένο για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος από απόσταση.

Ιδανικό για περιπτώσεις που ο ανέπαφος τρόπος μέτρησης είναι προτιμότερος για την πρόληψη μόλυνσης ή για περιπτώσεις που οι συμβατικοί τρόποι μέτρησης είναι μη επαρκής. Ικανό να μετρήσει με ακρίβεια και ταχύτητα 1s, ανιχνεύει πυρετό και διατηρεί ιστορικό θερμοκρασιών.

Είναι εξοπλισμένο με βομβητή ο οποίος σηματοδοτεί τη λήξη της μέτρησης και αναγνώσιμη οθόνη LCD που αλλάζει το χρώμα του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με την θερμοκρασία του σώματος.

Συναγερμός πυρετού και προειδοποίηση υψηλής θερμοκρασίας: Το προϊόν παρέχεται με προειδοποίηση ανίχνευσης αστοχίας φωτός και προειδοποίηση μη φυσιολογικής θερμοκρασίας, που είναι βολικό για τον εντοπισμό ατόμων με πυρετό.

Εύκολο στη χρήση: Το προϊόν δεν χρειάζεται να κρατιέται στο χέρι, μπορεί να κρεμαστεί ή να τοποθετηθεί στο ιδικό τρίποδο για μεγαλύτερη ευκολία.

 

Χαρακτηριστικά

Απομνημόνευση των τελευταίων 32 μετρήσεων

3 διαφορετικοί προβολείς οθόνης για ατομικές θερμοκρασίες: Πράσινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο

Εύρος ανίχνευσης: Σώμα 32 ° C - 42,9 ° C, Αντικείμενα 0 ° C - 100 ° C

Διαβάθμιση ανά : 0.1°C

Χρόνος απόκρισης : 0.2s

Απόσταση μέτρησης : 3~10 cm

Λειτουργεί με (3 x AA)  μπαταρίες ή με επαναφορτιζόμενη μπαταριά λιθίου 18650 και μπορείτε να το φορτίσετε με ένα απλό USB

Εγγύηση 3  έτη

Κωδικός Κατασκευαστή:
K3X

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική