Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ηλεκτρονικός ρινικός αναρροφητήρας Malatec 19496

19.00 
Τιμή σε πόντους: 1900 πόντοι
C03G0150432
Μη διαθέσιμο

Ο καθαρισμός της μύτης στα μικρά παιδιά είναι η βάση για την αντιμετώπιση της καταρροής, των αλλεργιών και αποτρέπει την περαιτέρω υποτροπή της νόσου ΠΧ ωτίτιδες κτλ.

Η αναρρόφηση διαθέτει έως και 6 ενσωματωμένες λειτουργίες ταχύτητας. Οι λειτουργίες, ανάλογα με τις ανάγκες, μπορούν να επιλεγούν χρησιμοποιώντας το πρακτικό κουμπί που βρίσκεται στο κέντρο της συσκευής. Είναι εξαιρετικά εύχρηστη και πρακτική συσκευή.

Ο ρινικός αναρροφητήρας έρχεται με 2 μύτες μαλακής σιλικόνης που προσαρμόζονται στην συσκευή, το ένα για βρέφη και το άλλο για παιδιά άνω των 2 ετών. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει 11 αντικαταστάσιμα φίλτρα. Ο αναρροφητήρας καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα και διατηρείται καθαρός.

Η συσκευή έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 500 mAh και λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με μια μόνο φόρτιση. Διαθέτει είσοδο και καλώδιο USB, ώστε να μπορείτε να την φορτίσετε ευκολά και γρήγορα όπου και αν βρίσκεστε.

Διαστάσεις : 17 x 3,5 cm

Βάρος: 0,149 kg

βάρος στη συσκευασία: 0,252 kg

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

Ηλεκτρονικός ρινικός αναρροφητήρας

11 φίλτρα σφουγγαριού

2 αντάπτορες σιλικόνης

Καλώδιο φόρτισης USB

Το παιδί σας έχει κουραστεί από μια ενοχλητική ρινική καταρροή, η οποία επηρεάζει αποτελεσματικά τις καθημερινές δραστηριότητες όπως ο ύπνος, το παιχνίδι ή το φαγητό; Τα μωρά και τα μικρότερα παιδιά δεν μπορούν να απαλλαγούν από μόνα τους τις ρινικές εκκρίσεις. Και ο καθαρισμός του είναι η βάση για την ανάρρωση και αποτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη της νόσου. Μόλις παρατηρήσετε την καταρροή του μωρού σας, χρησιμοποιήστε τον αναρροφητή!

Κωδικός Κατασκευαστή:
19496
Κατασκευαστής:
Malatec

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*