Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

5.00 
Τιμή σε πόντους: 500 πόντοι
C03G0150294
Σε Απόθεμα
+

Το Clip ‘N Shop είναι ένα κάλυμμα για χειρολαβές καροτσιών σουπερμάρκετ και καροτσιών αεροδρομίου, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να κάνετε άφοβα τα ψώνια σας χωρίς να ανησυχείτε για την μετάδοση των μικροβίων και βακτηρίων που μπορεί να βρίσκονται πάνω στις συγκεκριμένες επιφάνειες.

Τα καροτσάκια των σουπερμάρκετ και των αεροδρομίων χρησιμοποιούνται καθημερινά από πλήθος κόσμου και συνεπώς ενδέχεται να είναι μολυσμένα. Καθώς πολλές φορές μπορεί να μην έχουν καθαριστεί σωστά ή να μην υπάρχει ο χρόνος να καθαριστούν ανάμεσα στη χρήση από διαφορετικούς πελάτες, το Clip ‘N Shop σας επιτρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με την χειρολαβή του καροτσιού.

Η εφαρμογή του Clip ‘N Shop είναι πανεύκολη και γίνεται χωρίς την χρήση αυτοκόλλητων Velcro αλλά με την χρήση clips που βρίσκονται μέσα στο ύφασμα και τα οποία αγκαλιάζουν την χειρολαβή. Επίσης τα ειδικά clips σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το Clip ‘N Shop ακόμα και σε καροτσάκια με υποδοχέα κερμάτων που έχουν μεγαλύτερη χειρολαβή.

Το μέγεθος του Clip ‘N Shop είναι 55.9 x 18.5 εκατοστά.

Η αφαίρεση του Clip ‘N Shop από την χειρολαβή γίνεται πανεύκολα με την χρήση δύο θηλιών για τα δάκτυλα που βρίσκονται στο πάνω μέρος. Τα δάκτυλα μπαίνουν μέσα στις θηλιές και τραβώντας προς τα πάνω το κάλυμμα, αφαιρείται από το καροτσάκι. Διατηρώντας τα δάκτυλα στις θηλιές το Clip ‘N Shop μπορεί να τυλιχθεί και χωρίς τα χέρια να έρθουν σε επαφή με το εσωτερικό του μέρος (που ακουμπούσε το καροτσάκι) να το τοποθετηθεί μέσα στο τσαντάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, ώστε να πλυθεί αργότερα.

Το τσαντάκι διασφαλίζει ότι αφού χρησιμοποιηθεί το Clip ‘N Shop δεν θα έρθει σε επαφή με αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως το κινητό το πορτοφόλι κ.α.

Το Clip ‘N Shop είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα για την αποφυγή σκισιμάτων και φθορών που μπορεί να προκληθούν από την καθημερινή χρήση.

Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο (Machine wash cold - tumble dry low).

Κατάλληλο ακόμα και για αρκετούς τύπους καλαθιών σουπερμάρκετ.

Κωδικός Κατασκευαστή:
Clip N Shop
Κατασκευαστής:
RG Tech


*