Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

14.00 
Τιμή σε πόντους: 1400 πόντοι
C04G0100042
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

 Η θήκη της Tech21 iBand d3o είναι κατασκευασμένη από το επαναστατικό υλικό d3o. Το d3o είναι ένα «έξυπνο» υλικό του οποίου τα μόρια κλειδώνουν μεταξύ τους για να απορροφήσουν την ενέργεια που προκαλείται από την σύγκρουση του υλικού σε μια σκληρή επιφάνεια (www.d3o.com). Όταν λοιπόν το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας προστατευτικής θήκης iPhone ή μιας προστατευτικής τσάντας για laptop το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Η μοναδική αυτή κατασκευή των θηκών της Tech21 εξασφαλίζει την ιδανική προστασία της συσκευής σας χωρίς να χρειάζεται να θυσιαστεί ο κομψός της σχεδιασμός.
Το υλικό d3o χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των extreme sports,  αλλά και από επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο για την αποτελεσματική προστασία από τραυματισμούς (http://www.d3o.com/applications.php?section=3).
 Η Tech21 προσάρμοσε το υλικό d3o στις ανάγκες της καθημερινότητας μας και μας το προσφέρει σε διάφορες εφαρμογές όπως θήκες για iPhone, για iPod αλλά και θήκες για την προστασία του laptop ή του net book σας.
Στην φυσική τους κατάσταση τα μόρια του υλικού d3ο κινούνται ελεύθερα όπως σε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όμως κατά την πρόσκρουση του υλικού d3o σε σκληρή επιφάνεια, τα μόρια κλειδώνουν μεταξύ τους ώστε να απορροφήσουν την δύναμη της σύγκρουσης και να  προφυλάξουν το αγαπημένο σας iPhone.


 

Κατά την σύγκρουση με μια σκληρή επιφάνεια το προστατευτικό υλικό d3o, από το οποίο είναι κατασκευασμένη η θήκη iBand d3o, μεταμορφώνεται από ένα μαλακό και εύκαμπτο υλικό σε ειδικό σκληρό πλαίσιο με αντικραδασμική προστασία.
Με πλήρη πρόσβαση σε όλες τις θύρες και κουμπιά του iPhone, η θήκη iBand d3o προσφέρει μια στιλάτη λύση για την προστασία του iPhone σας, χωρίς να προσθέτει έξτρα όγκo στην συσκευή σας ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα του τηλεφώνου σας.

 

Χαρακτηριστικά:

- Η θήκη iBand d3o προσφέρει 134% περισσότερη προστασία από τις υπόλοιπες θήκες του ανταγωνισμού.
- Πρόσβαση στην θύρα φόρτισης
  - Πρόσβαση στην θύρα ακουστικών
- Πρόσβαση σε όλους τους χειρισμούς του iPhone
- Προστασία του τηλεφώνου όταν το τοποθετείτε πάνω σε κάποια επιφάνεια χάρη στον σχεδιασμό της θήκης iBand d3o.

 

Κωδικός Κατασκευαστή:
T21-690
Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
Tech 21
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.tech21.uk.com
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
180
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
80
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
20
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
100
Χρώμα:
  • Λευκό
Συμβατά Κινητά:
  • iPhone 3G/3GS

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική