Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

 

Τετρακόπτερο Syma X5SW-V3 WiFi FPV Drone

70.00 
Τιμή σε πόντους: 7000 πόντοι
C02G0170207
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το τετρακόπτερο Syma X5SW-V3 WiFi FPV Drone είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά τηλεκατευθυνόμενα της αγοράς. Χάρη στην τεχνολογία που διαθέτει είναι κατάλληλο για έμπειρους αλλά και αρχάριους χρήστες.
Το ελικόπτερο διαθέτει από έναν πανίσχυρο κινητήρα σε κάθε βραχίονα, οι οποίοι του επιτρέπουν να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 40χλμ ανά ώρα.

Χειρισμός
Είναι εξοπλισμένο με γυροσκοπικό μηχανισμό 6 αξόνων που σταθεροποιεί το τηλεκατευθυνόμενο καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης. Σε συνδυασμό με το χειριστήριο συχνότητας 2.4
GHz δίνει την ευχέρεια στον πιλότο να το ελέγχει από απόσταση έως 80 μέτρων με απόλυτη ακρίβεια ακόμα και κατά την διάρκεια περίπλοκων ακροβατικών. Επιπλέον η λειτουργία του χειριστηρίου στα 2.4GHz επιτρέπει την παράλληλη πτήση αρκετών τετρακόπτερων στον ίδιο χώρο χωρίς παρεμβολές.
Χάρη στις λειτουργίες που διαθέτει το χειριστήριο του Syma X5SW μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να δώσετε εντολή στο τετρακόπτερο να πραγματοποιήσει ακροβατική φιγούρα loop ή να επιλέξετε την μέγιστη ταχύτητα πτήσης (δύο επιλογές – υψηλή και χαμηλή) , ώστε να μπορούν αρχάριοι αλλά και πεπειραμένοι πιλότοι να διασκεδάσουν μαζί του.

Κάμερα
Το τετρακόπτερο Syma X5SW διαθέτει ενσωματωμένη HD κάμερα η οποία μπορεί να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες ανάλυσης 1280x960. Η εγγραφή βίντεο ή η λήψη φωτογραφιών ενεργοποιούνται μέσω του χειριστηρίου με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ υπάρχει και η επιλογή να απενεργοποιηθεί πλήρως η λειτουργία της για εξοικονόμηση ενέργειας.
Έτσι είναι πανεύκολο ακόμα και για αρχάριους χρήστες να καταγράψουν συναρπαστικά βίντεο ή να τραβήξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται σε κάρτα Micro SD την οποία μπορείτε να συνδέσετε με Η/Υ ώστε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράψατε.
  
Wi-Fi FPV

Το Wi-Fi FPV σας επιτρέπει να βλέπετε τι τραβάει η κάμερα κατά την πτήση ώστε να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες και όμορφα βίντεο.

υποστηρίζει όλες τις συσκευές IOS και Android.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
-  Κάμερα HD για εγγραφή βίντεο (ανάλυση: 1280 x 960) και λήψη φωτογραφιών (ανάλυση: 1280 x 960)
- Χειρισμός 2,4 GHz.
- Διαθέτει γυροσκοπική τεχνολογία 6 αξόνων
- 360° loop ακροβατική φιγούρα με το πάτημα ενός κουμπιού
- Δυνατότητα εναλλαγής της ισχύς του τηλεκατευθυνόμενου (2 επιλογές)
- Διαθέτει 4 κινητήρες (8520), έναν σε κάθε βραχίονα
- Μπαταρία Li-Po 3,7V 500 MAh
- Διαστάσεις: 32,5 x 32,5 x 10,5 εκατοστά
- Χρόνος Πτήσης από πλήρη φόρτιση: 10 λεπτά
- Έτοιμο να πετάξει, δεν απαιτείται συναρμολόγηση

Κωδικός Κατασκευαστή:
X5SW WHITE
Κατασκευαστής:
Syma
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
325
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
325
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
105
Χρώμα:
  • Λευκό