Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Tech21 Θήκη Impact Snap Case with cover για iPad Mini

39.00 
Τιμή σε πόντους: 3900 πόντοι
C04G0490006
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η θήκη της Tech21 Impact Snap Case with cover είναι κατασκευασμένη από το επαναστατικό υλικό d3o. Το d3o είναι ένα «έξυπνο» υλικό του οποίου τα μόρια κλειδώνουν μεταξύ τους για να απορροφήσουν την ενέργεια που προκαλείται από την σύγκρουση του υλικού σε μια σκληρή επιφάνεια (www.d3o.com). Όταν λοιπόν το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας προστατευτικής θήκης iPad Mini ή μιας προστατευτικής τσάντας για laptop το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Η μοναδική αυτή κατασκευή των θηκών της Tech21 εξασφαλίζει την ιδανική προστασία της συσκευής σας χωρίς να χρειάζεται να θυσιαστεί ο κομψός της σχεδιασμός.
Το υλικό d3o χρησιμοποιείται ευρέως από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των extreme sports,  αλλά και από επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο για την αποτελεσματική προστασία από τραυματισμούς (http://www.d3o.com/consumer/sports/).
 Η Tech21 προσάρμοσε το υλικό d3o στις ανάγκες της καθημερινότητας μας και μας το προσφέρει σε διάφορες εφαρμογές όπως θήκες για iPhone, για iPad αλλά και θήκες για την προστασία του laptop ή του net book σας.
Στην φυσική τους κατάσταση τα μόρια του υλικού d3ο κινούνται ελεύθερα όπως σε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όμως κατά την πρόσκρουση του υλικού d3o σε σκληρή επιφάνεια, τα μόρια κλειδώνουν μεταξύ τους ώστε να απορροφήσουν την δύναμη της σύγκρουσης και να  προφυλάξουν το αγαπημένο σας iPad.
Η  Tech21 Impact Snap Case with cover για το iPad Mini αποτελεί την απόλυτη θήκη προστασίας για την αγαπημένη σας συσκευή εξασφαλίζοντας  την απόλυτη προστασία του iPad Mini από χτυπήματα σε περίπτωση πτώσης. Επαναστατικός σχεδιασμός, εφαρμόζει άψογα, ενώ επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στα κουμπιά και τις υποδοχές της συσκευή σας, χωρίς να μειώνει τη λειτουργικότητά της!

Χαρακτηριστικά
Ελαφριά και ανθεκτική θήκη.
Διπλώνει οριζόντια ή κάθετα για να κρατά το iPad mini υπό γωνία για άνετη πληκτρολόγηση.
Εγκοπές για το πλήκτρο on/off, τα ακουστικά, την θύρα dock connector, και τα πλήκτρα έντασης ήχου.
Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απενεργοποιείται και να ενεργοποιείται η οθόνη του iPad mini όταν ανοίγουμε και κλείνουμε τη θήκη.
Χρώμα: Λευκό

Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
Tech21
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.tech21.uk.com
Χρώμα:
  • Λευκό

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική