Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Universal τηλεχειριστήριο αντιγραφής γενικής χρήσης στα 433 Mhz TECHANCY KN3314

9.00 
Τιμή σε πόντους: 900 πόντοι
C03G0070671
Σε Απόθεμα
+

Τηλεχειριστήριο αντιγραφής γενικής χρήσης στα 433 Mhz για πύλες, ρολά, γκαραζόπορτες κ.λπ. Έχετε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για πύλη, χώρο στάθμευσης ή γκαραζόπορτα! Κάθε κουμπί είναι ανεξάρτητο και μπορεί να απομνημονεύσει ένα διαφορετικό τηλεχειριστήριο. Μην περιμένετε να χαλάσει, αντιγράψτε το τηλεχειριστήριό σας.

Επιλέξτε αυτό το μοντέρνο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για τις αυτόματες πόρτες του γκαράζ, του παραθύρου κ.λπ. Για να το διαμορφώσετε απλώς τοποθετήστε τα 2 τηλεχειριστήρια το ένα δίπλα στο Άλλο πατήστε τα 2 κουμπιά ταυτόχρονα έως ότου συγχρονιστούν. Μόλις ανάψει το μπλε κουμπί, το τηλεχειριστήριό σας είναι έτοιμο για χρήση! Το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης TECHANCY KN3314 μπορεί να αντιγράψει έως και 4 διαφορετικούς κωδικούς και θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε τα παλιά σας τηλεχειριστήρια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Συμβατό με το 90% των τηλεχειριστηρίων που λειτουργούν με συχνότητα 433 Mhz.

Χαρακτηριστικά Τροφοδοσία: 1 μπαταρία. Εμβέλεια σήματος: 100m (χωρίς εμπόδια). Συχνότητα σήματος: 433 Mhz. Περιλαμβάνεται: Μπαταρία και εγχειρίδιο χρήσης

Κωδικός Κατασκευαστή:
KN3314
Κατασκευαστής:
Techancy

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική