Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

FreedConn - TCOM-VB Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth

45.00 
Τιμή σε πόντους: 4500 πόντοι
C04G0100149

Η FreedConn είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παραγωγή Bluetooth συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για κράνη. Η εταιρεία εξοπλίζοντας τα προϊόντα της με Bluetooth, επιθυμεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια και άνεση του οδηγού κατά την διάρκεια μιας κλήσης στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ ακούει μουσική ή τις φωνητικές οδηγίες του πλοηγού GPS. Παράλληλα με τα προϊόντα της FreedConn οι αναβάτες μπορούν ασύρματα, μέσω Bluetooth, να επικοινωνήσουν αμφίδρομα (full duplex) με τους συνεπιβάτες τους ή ακόμα και με αναβάτες άλλης μοτοσυκλέτας. Επίσης μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και ταυτόχρονη σύνδεση αλλά και ομιλία σε γκρουπ μεταξύ τριών ή και περισσότερων χρηστών (εξαρτάται από τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου - το TCOM-VB υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση τριών χρηστών σε ένα γκρουπ και ταυτόχρονη ομιλία δύο χρηστών).

Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, τα προϊόντα της FreedConn δίνουν την δυνατότητα σε αναβάτες μοτοσυκλετών να μιλήσουν μεταξύ τους απολαμβάνοντας έτσι την βόλτα ή το ταξίδι τους.

Το μοντέλο TCOM-VB διαθέτει τις εξής λειτουργίες:

Αμφίδρομη (full duplex) ενδοεπικοινωνία μεταξύ των χρηστών σε απόσταση έως 800 μέτρα και με μέγιστη ταχύτητα 120 χλμ. ανά ώρα.

Δυνατότητα σύνδεσης έως τριών χρηστών σε ένα γκρουπ - Ταυτόχρονη ενδοεπικοινωνία των δύο χρηστών.

Διεξαγωγή κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο.

Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ κλήσης στο κινητό, αναπαραγωγής των φωνητικών οδηγιών του GPS, ενδοεπικοινωνίας ή αναπαραγωγής στερεοφωνικής μουσικής μέσω tablet/smartphone/MP3 Player ή μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου.

Κατά την διάρκεια της ενδοεπικοινωνίας, υποστηρίζονται ταχύτητες έως 120 χλμ. ανά ώρα και μέγιστη απόσταση 800 μέτρων.

Το μοντέλο TCOM-VB μπορεί να συνδεθεί με άλλα μοντέλα της FreedConn αλλά ακόμα και με μοντέλα άλλων εταιρειών (λόγω των διαφορών που έχουν οι εταιρείες στο προεγκατεστημένο λογισμικό, η FreedConn δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχή σύνδεση με συσκευές άλλων εταιρειών).

Για την καλύτερη λειτουργία και σύνδεση της συσκευής το TCOM-VB είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 3.0 το οποίο υποστηρίζει τα προφίλ HSP (Headset Profile), HFP (Hands Free Profile) και A2DP (Advance Audio Distribution Profile), που χρησιμοποιούν συσκευές με Bluetooth, όπως tablets, smartphones, MP3 Players GPS, κ.α.

Επίσης διαθέτει Digital Signal Processor (DSP) το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα φωνής ακόμα και σε υψηλές ταχύτητας χρησιμοποιώντας τις μεθόδους echo & noise cancellation.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκευής είναι η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών όπως της κλήσης, της ενδοεπικοινωνίας και της αναπαραγωγής μουσικής, είτε αυτή γίνεται μέσω Bluetooth είτε μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου. Για παράδειγμα ένας χρήστης μπορεί να αποδεχθεί μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο και αφού αυτή ολοκληρωθεί να συνεχίσει να μιλάει με τους άλλους χρήστες του γκρουπ.

Το TCOM-VB είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κράνη της αγοράς. Η βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα και σε κράνη άλλων αθλημάτων. Ο σχεδιασμός της συσκευής αλλά και της βάσης της είναι στιβαρός.

Η συσκευή είναι αδιάβροχη ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες  βροχής.

Το TCOM-VB είναι διαθέσιμο σε έκδοση με και χωρίς βραχίονα για το μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και σε κράνη που δεν είναι full face.

 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Έκδοση Bluetooth:3.0+EDR

Συχνότητα: 2.4GHz

Υποστηρίζει: A2DP and AVRCP

Βάρος: 45 γραμμάρια (χωρίς τα αξεσουάρ)

Μέγεθος: 81(Μ)×31(Π)×25(Υ) χιλιοστά

Τύπος Μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Polymer 400mAh

Χρόνος Ομιλίας: Έως 10 ώρες (Τηλέφωνο)/ Έως 7 ώρες (Intercom)

Χρόνος Stand-by: 300 ώρες

ΠιστοποιήσειςCAPA Quality Seal, FCC,CE,ROHS  

Περιεχόμενα συσκευασίας

1x Οδηγίες Χρήσης

1x Κατσαβίδι

1x Bluetooth Headset Receiver

1x Stereo Ακουστικά

1x Κλιπ Ακουστικών

1x Καλώδιο USB

Αυτοκόλλητα Velcro για τα ακουστικά

Κωδικός Κατασκευαστή:
TCOM-VB
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
FreedConn
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
81
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
31
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
25

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική