Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Freedconn – R1 Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth/Wifi και κάμερα Full HD

139.00 
Τιμή σε πόντους: 13900 πόντοι
C04G0100166

Η FreedConn είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στην παραγωγή Bluetooth συστημάτων ενδοεπικοινωνίας για κράνη. Η εταιρεία εξοπλίζοντας τα προϊόντα της με Bluetooth και πλέον και με Wifi, επιθυμεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια και άνεση του οδηγού κατά την διάρκεια μιας κλήσης στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ ακούει μουσική ή τις φωνητικές οδηγίες του πλοηγού GPS. Παράλληλα με τα προϊόντα της FreedConn οι αναβάτες μπορούν ασύρματα, μέσω Bluetooth και Wifi, να επικοινωνήσουν αμφίδρομα (full duplex) με τους συνεπιβάτες τους ή ακόμα και με αναβάτες άλλης μοτοσυκλέτας. Επίσης μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και ταυτόχρονη σύνδεση αλλά και ομιλία σε γκρουπ μεταξύ τριών ή και περισσότερων χρηστών (εξαρτάται από τις δυνατότητες του κάθε μοντέλου – καθώς το μοντέλο R1 εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της εφαρμογής της Freedconn δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό χρηστών που μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και να μιλούν μεταξύ τους. Επίσης καθώς η σύνδεση γίνεται μέσω της εφαρμογής δεν υπάρχει περιορισμός μέγιστης απόστασης μεταξύ των χρηστών).

Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, τα προϊόντα της FreedConn δίνουν την δυνατότητα σε αναβάτες μοτοσυκλετών να μιλήσουν μεταξύ τους απολαμβάνοντας έτσι την βόλτα ή το ταξίδι τους.

Το μοντέλο R1 διαθέτει τις εξής λειτουργίες:

Καταγραφή βίντεο FullHD σε κάρτα μνήμης MicroSD (έως 64GB) ή λήψης φωτογραφίας. Δυνατότητα σύνδεσης της κάμερας με smartphone (απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής) για μεταφορά των αρχείων αλλά και ρύθμιση της κάμερας.

 Δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης δύο κινητών τηλεφώνων (μέσω Bluetooth) με το R1.

 Αμφίδρομη (full duplex) ενδοεπικοινωνία μεταξύ των χρηστών (απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής) χωρίς περιορισμούς στον μέγιστο αριθμό χρηστών ή στην μέγιστη απόσταση για επιτυχημένη σύνδεση. Η ενδοεπικοινωνία πραγματοποιείται μέσω δικτύου και μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

Α) Walkie Talkie (για την συγκεκριμένη λειτουργία απαιτείται η χρήση του χειριστηρίου - δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία): Ο χρήστης που επιθυμεί να μιλήσει πατάει το κουμπί ενεργοποίησης του μικροφώνου του στο χειριστήριο του. Όσο μιλάει ο συγκεκριμένος χρήστης οι υπόλοιποι συνδεδεμένοι χρήστες δεν μπορούν να μιλήσουν.

Β) Group Chat: Τα μικρόφωνα όλων των συνδεδεμένων χρηστών είναι ενεργοποιημένα και μπορούν όλοι να μιλήσουν, χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν κάποιο κουμπί.

Διεξαγωγή κλήσεων στο κινητό τηλέφωνο. Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ κλήσης στο κινητό, αναπαραγωγής των φωνητικών οδηγιών του GPS, ενδοεπικοινωνίας ή αναπαραγωγής στερεοφωνικής μουσικής μέσω tablet/smartphone/MP3 Player ή μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου. Κατά την διάρκεια λειτουργείας η συσκευή δίνει προτεραιότητα στις κλήσεις, έπειτα στην ενδοεπικοινωνία και έπειτα στη μουσική

Δυνατότητα σύνδεσης με χειριστήριο (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)

Για την καλύτερη λειτουργία και σύνδεση της συσκευής το R1 είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 4.1

Επίσης διαθέτει Digital Signal Processor (DSP) το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα φωνής ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους echo & noise cancellation.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκευής είναι η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών όπως της κλήσης, της ενδοεπικοινωνίας και της αναπαραγωγής μουσικής, είτε αυτή γίνεται μέσω Bluetooth είτε μέσω του ενσωματωμένου ραδιοφώνου. Για παράδειγμα ένας χρήστης μπορεί να αποδεχθεί μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο και αφού αυτή ολοκληρωθεί να συνεχίσει να μιλάει με τους άλλους χρήστες του γκρουπ.

Το R1 είναι κατάλληλο για τα περισσότερα κράνη της αγοράς. Η βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μπορεί να προσαρμοστεί ακόμα και σε κράνη άλλων αθλημάτων. Ο σχεδιασμός της συσκευής αλλά και της βάσης της είναι στιβαρός.

Η συσκευή είναι αδιάβροχη (IP65) ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και σε συνθήκες  βροχής.

Το R1 είναι διαθέσιμο σε έκδοση με και χωρίς βραχίονα για το μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη και σε κράνη που δεν είναι full face.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και εξοπλισμός για απευθείας σύνδεσης της συσκευής με walkie talkie (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) άλλων κατασκευαστών.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Έκδοση Bluetooth: 4.1

Συχνότητα: 2.4GHz

Βάρος: 77 γραμμάρια (χωρίς τα αξεσουάρ)

Μέγεθος: 98(Μ)×58(Π)×30(Υ) χιλιοστά

Χωρητικότητα Μπαταρίας: 1500mAh

Χρόνος Φόρτισης: Περίπου 2 ώρες

Χρόνος Ομιλίας: Έως 30 ώρες (Τηλέφωνο)

Χρόνος Stand-by: περίπου 12 ημέρες

Χρόνος καταγραφής βίντεο: 4.5 ώρες

Δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης και χρήσης

Περιεχόμενα συσκευασίας

1x Οδηγίες Χρήσης

1x Κατσαβίδι

1x Bluetooth Headset Receiver και Camcorder

1x Ακουστικά και μικρόφωνο

1x Κλιπ Ακουστικών

1x Καλώδιο USB μέσω του οποίου γίνεται και η φόρτιση

Αυτοκόλλητα Velcro για τα ακουστικά

2x βάσεις στήριξης για κράνος

1x καλώδιο με χειριστήριο για σύνδεση με walkie talkie

Κωδικός Κατασκευαστή:
R1
Κατασκευαστής:
FreedConn