Αδιάβροχη, Ημιάκαμπτη Wi-Fi Ενδοσκοπική κάμερα για Android & iOS, με ανάλυση HD και καλώδιο ενός μέτρου

39.90 
Τιμή σε πόντους: 3990 πόντοι
C04G0190150
Σε Απόθεμα
+

Η ενδοσκοπική κάμερα επιθεώρησης της ZCF σας επιτρέπει να επιθεωρήσετε σωλήνες, να αναζητήσετε μικροαντικείμενα και γενικά να έχετε πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία. Διαθέτει ημιάκαμπτο καλώδιο 1 μέτρου, το οποίο μπορείτε να λυγίσετε και να προσαρμόσετε στο σχήμα που επιθυμείτε ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα σημεία.

Το καλώδιο καθώς και η κάμερα είναι αδιάβροχα στα πρότυπα IP67, ώστε να μπορούν να μπουν ακόμα και σε νερό με μέγιστο βάθος 1 μέτρου ώστε να καταγράψουν βίντεο.

Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση HD 1280x720p και αισθητήρα φωτογραφιών 2MP βοηθά ώστε να έχετε καλύτερη και καθαρότερη εικόνα του σημείου επιθεώρησης.

Διαθέτει εύρος εστίασης από 3 έως 30 εκατοστά, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί, ώστε ακόμα και αν παρατηρείτε κάποιο αντικείμενο από πολύ μικρή ή μεγάλη απόσταση η εικόνα που θα λαμβάνετε θα είναι καθαρή και ευδιάκριτη. Ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης συσκότισης η εικόνα που καταγράφει η κάμερα είναι πολύ καλή χάρη στα 8 LED που είναι ενσωματωμένα πάνω σε αυτή και φωτίζουν επαρκώς το εύρος λήψης της κάμερας.

Η σύνδεση της κάμερας πραγματοποιείται ασύρματα μέσω Wi-Fi για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και με smartphone ή tablet με λογισμικό iOS ή Android, μέσω της εφαρμογής WIFI Check που είναι διαθέσιμη στο Google και Appstore. 

Η κάμερα διατίθεται με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 750mAh που επιτρέπει την συνεχή λειτουργία για 2 έως 3 ώρες.

Η κάμερα μπορεί να καταγράφει βίντεο, να φωτογραφίζει αλλά και να σας δίνει livefeed από το σημείο που επιθεωρείτε.

Η αδιάβροχη Wi-Fi Ενδοσκοπική κάμερα διαθέτει 4 πολύ χρήσιμα εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το  πρόβλημα που έχετε εντοπίσει. Άγκιστρο υποβοήθησης , μαγνήτης στήριξης , καθρέφτης υποβοήθησης και ευέλικτο εργαλείο συλλογής.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x ενδοσκοπική κάμερα υψηλής ευκρίνειας

1 x καθρέφτης υποβοήθησης

1 x άγκιστρο υποβοήθησης

1 x μαγνήτης στήριξης

1 x ευέλικτο εργαλείο συλλογής

Κάθε ενδοσκόπιο διαθέτει εγγύηση 24 μηνών

Κωδικός Κατασκευαστή:
Endoscope 1m
Κατασκευαστής:
ZCF

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική