Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ρυθμιζόμενο μονόζυγο της Powerball (65 - 90cm)

39.00 
Τιμή σε πόντους: 3900 πόντοι
C02G0400049
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ένα επαγγελματικό όργανο γυμναστικής για το σπίτι από την Powerball για έντονες προπονήσεις μυών.

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες,  διευκολύνει τη στόχευση των μυών του στήθους, του βραχίονα, του ώμου και της πλάτης για εστιασμένη προπόνηση υψηλής ενέργειας.

Δεν απαιτείτε συναρμολόγηση. Απλώς εφαρμόστε το μονόζυγο στο πλαίσιο της πόρτας σας για άμεση χρήση χωρίς να εμποδίζει το άνοιγμα / κλείσιμο της πόρτας.

Η ράβδος είναι ρυθμιζόμενη μεταξύ 65cm και 90cm * η οποία είναι κατάλληλη για σχεδόν όλες τις τυπικές πόρτες. Ιδανικό για κάθε σπίτι καθώς δεν απαιτούνται βίδες ή τρύπες.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής

Extra Strong - ένα εξαιρετικά ανθεκτικό, βαθέως τύπου επαγγελματικό όργανο γυμναστικής που σε οριζόντια θέση μπορεί να σηκώσει μέγιστο φορτίο 140 κιλών.

 

Στυλάτη άνεση - Τα αδιάβροχα, αντιολισθητικά, υψηλής πυκνότητας προστατευτικά χεριών εξασφαλίζουν βελτιωμένη πρόσφυση και ελάχιστη κόπωση στα χέρια κατά τη χρήση.

 

Κλείδωμα ακριβείας - Ένας προηγμένος μηχανισμός μετάδοσης εξασφαλίζει σταθερότητα ενώ το ενσωματωμένο αλφάδι σας βοηθά για 100% οριζόντια ρύθμιση.

 

Ευέλικτος γυμναστής - Χρησιμοποιήστε τη ράβδο προς τα πάνω για μια ποικιλία ασκήσεων, όπως πηγούνι, ανυψωτικά ποδιών, push-ups, sit-ups και τεντώματα ποδιών / ισχίων για να διατηρήσετε το σώμα σας ισχυρό. Ένα πολύ ευέλικτο κομμάτι εξοπλισμού γυμναστικής στο σπίτι.

Κωδικός Κατασκευαστή:
DOORBARADJ
Κατασκευαστής:
Powerball