Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Χαρταετός Kite Great Eagle

9.90 
Τιμή σε πόντους: 990 πόντοι
C02G0130386
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Τα kite είναι παρόμοια με τους δικούς μας χαρταετούς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε μικρούς και μεγάλους. Αν πάει κανείς στα πάρκα του Λονδίνου, θα συναντήσει αρκετούς να ασχολούνται με το παιχνίδι αυτό. Ο Great Eagle είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο με ζωντανά χρώματα, κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά ώστε να πετάτε μαζί του για αρκετά χρόνια.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ακριβές στις κινήσεις του, γρήγορο και ιδιαίτερα σταθερό.

Το μεγάλο μέγεθος του Great Eagle θα ενθουσίαση και τους πιο απαιτητικούς καθώς το άνοιγμα των φτερών του είναι 2 μετρά και το μήκος του 83 εκατοστά.

Λόγω των εύκαμπτων υλικών που είναι κατασκευασμένο (νάιλον και σκελετό από εύκαμπτη ράβδο φίμπεργκλας) Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο χαρταετός μπορεί να διπλωθεί και να αποθηκευτεί σε μια θήκη που καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο.

Τέλος ο συγκεκριμένος αετός εκτός από την διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει μπορεί να χρησιμεύσει και ως αποτρεπτικό πτηνών σε κήπους ή καλλιέργειες.

Ο χαρταετός αιωρείται συνεχώς και κινείται με διαφορετικούς τρόπους, καθιστώντας αδύνατο για το πουλί να συνηθίσει την παρουσία του. Ανάλογα με την τοποθεσία, ο Great Eagle μπορεί να καλύψει μια έκταση αρκετών εκταρίων.

Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
830
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
2000