Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

49.00 
Τιμή σε πόντους: 4900 πόντοι
C01G0140065
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το SmartSwipe είναι ο νέος έξυπνος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος για να πραγματοποιήσετε αγορές στο διαδίκτυο.  Είναι η πρώτη συσκευή ανάγνωσης πιστωτικής κάρτας με ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας των δεδομένων. Έχοντας εγκαταστήσει το SmartSwipe στον υπολογιστή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα όπως ακριβός θα κάνατε και σε ένα φυσικό κατάστημα. Απλά την περνάτε μια φορά από το SmartSwipe και αυτό  αυτόματα διαβάζει, κρυπτογραφεί και μεταδίδει τα προσωπικά σας στοιχεία κατευθείαν στην σελίδα online πληρωμής χωρίς εσείς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα. Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Εγκαταστήστε το σε μία θύρα USB και είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε online αγορές με ευκολία και ασφάλεια.

Εταιρείες όπως η Visa και η Mastercard, online καταστήματα αλλά και προγραμματιστές ξοδεύουν αμύθητα ποσά κάθε χρόνο για να εξελίξουν τα συστήματα τους και να προσφέρουν στον καταναλωτή  ασφαλείς συναλλαγές μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Παρόλα αυτά όμως δεδομένα πιστωτικών καρτών κλέβονται καθημερινά από τους χρήστες. Γιατί συμβαίνει αυτό? Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι εταιρείες αναπτύσσουν συστήματα ασφαλείας που προστατεύουν τα δεδομένα αφού έχουν σταλεί από τον χρήστη. Τι γίνεται όμως κατά την διάρκεια που πληκτρολογείτε τα πολύτιμα αυτά δεδομένα? Στις περισσότερες περιπτώσεις τα δεδομένα είναι εκτεθειμένα σε κακόβουλο λογισμικό (spyware, ιοί). Έτσι χωρίς εσείς να το αντιληφθείτε μπορεί να σας έχουν κλέψει πολύτιμες πληροφορίες για την πιστωτική σας κάρτα.  
Η διαφορά με το SmartSwipe είναι ότι επιτυγχάνει να προστατεύει τα πολύτιμα δεδομένα σας την ώρα που περνάτε την κάρτα μέσα από το μηχάνημα. Έτσι όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή online μπαίνουν στον υπολογιστή σας κρυπτογραφημένα διασφαλίζοντας ότι δεν είναι εκτεθειμένα σε κακόβουλο λογισμικό.
Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες σας τις αγορές online γρήγορα και εύκολα έχοντας την απαραίτητη προστασία και χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά.

Προσοχή:
Δεν είναι συμβατό με Mac
Συμβατό με όλες τις κάρτες Mastercard, American Express και Visa.

Απαιτήσεις Συστήματος:
Λειτουργικό Σύστημα: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32 ή 64-bit)
Απαιτεί σύνδεση στο Internet
Απαιτεί διαθέσιμη θύρα USB.
Συμβατό με:
Internet Explorer 6 ή νεότερο
Firefox 3.6 ή νεότερο
Διαστάσεις:
Smart Swipe: 14 x 14 x 5 εκατοστά
 

Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
180
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
130
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
65
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
190
Χρώμα:
  • Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
.