Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

MADD GEAR CARVE KRUZER 150 FOLDABLE SCOOTER - BLACK / TEAL

59.90 
Τιμή σε πόντους: 5990 πόντοι
C02G0600367
Μη διαθέσιμο

Το Kruzer 150 της Madd Gear είναι ένα φανταστικό scooter μετακινήσεων για παιδιά και μεγάλους. Είναι το ιδανικό μέσο για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων και σας βοηθά να αθληθείτε αλλά και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο αφού αποφεύγετε την κίνηση και τον εκνευρισμό που προκαλεί.

Το Kruzer 150 ενσωματώνει την τεχνογνωσία και πολλές από τις καινοτομίες που χρησιμοποιεί η Madd Gear για την κατασκευή των freestyle επαγγελματικών scooters, τα οποία έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις ως προς την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους. 

 

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 5 ετών και για ύψος αναβάτη μεγαλύτερο από 1.28 μέτρα. Διαθέτει προσαρμοζόμενο καθ’ ύψος τιμόνι το οποίο μπορεί διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις με ελάχιστο ύψος 75 εκατοστών και μέγιστο ύψος 86 εκατοστών.

Το μήκος του πατινιού είναι 81 εκατοστά και το πλάτος 35.5 εκατοστά.

Η πλατφόρμα του σκούτερ έχει πλάτος 11.4 εκατοστών, ιδανικό για παιδιά και ενήλικες καθώς διασφαλίζει ότι τα πόδια του αναβάτη θα είναι σε άνετη και ξεκούραστη θέση ακόμα και σε βόλτες μεγαλύτερης διαρκείας.

 

Η άνεση στις μετακινήσεις διασφαλίζεται και από τους μεγάλους τροχούς που διαθέτει το scooter, με διάμετρο 150 χιλιοστών. Χάρη στους μεγάλους τροχούς η κύλιση γίνεται πιο εύκολα, πιο γρήγορα αλλά και πιο ομαλά ακόμα και σε τραχύ οδόστρωμα.

 

Το συνολικό βάρος του πατινιού είναι 4.25 κιλά. 

 

Το Kruzer 150 διαθέτει σύστημα το αναδίπλωσης της Madd Gear, Easy-Fold που επιτρέπει μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα να το αναδιπλώσετε για εύκολη αποθήκευση ή μεταφορά. Σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του scooter μπορείτε να το μεταφέρετε ακόμα και μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κατάλληλο για ηλικία άνω των 5 ετών

Βάρος: 4.25 κιλά

Πλάτος: 35.5 εκατοστά

Ύψος: ρυθμιζόμενο από 75 έως 86 εκατοστά

Κωδικός Κατασκευαστή:
208-579
Κατασκευαστής:
Madd Gear Pro
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
4250