Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ηλεκτρικό Σκούτερ F1 της PXID 48V500W

780.00 
Τιμή σε πόντους: 78000 πόντοι
C02G0600253
Μη διαθέσιμο

Η PXID είναι μια από τις εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών σκούτερ που μέσα στα χρόνια έχουν εξελίξει τα σκούτερ τους σχεδιάζοντας και παράγοντας μοντέλα που δεν είναι χρήσιμα μόνο για παιχνίδι αλλά και ως μέσα μεταφοράς.

Το F1 είναι ένα από αυτά καθώς διαθέτει κινητήρα Brushless 48V500W που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του να κινηθεί με ευελιξία και ταχύτητα. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση που είναι κατάλληλο ακόμα και παιδιά (ηλικίας από 14 ετών και πάνω). Χάρη την δυνατότητα αναδίπλωσης με ένα άγγιγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά από το ιδιοκτήτη για μικρές αλλά και μεγάλες μετακινήσεις.

 Διαθέτει αφαιρούμενο δερμάτινο κάθισμα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά για να αναπαύεται ο αναβάτης κατά την διάρκεια της διαδρομής. Σε περίπτωση που ο αναβάτης δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το κάθισμα, μπορεί να το αφαιρέσει και να χρησιμοποιεί το σκούτερ σε όρθια στάση.

Ο κινητήρας του σκούτερ F1 αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μπαταρία λιθίου 48V10Ah που διαθέτει και με κάθε φόρτιση διάρκειας 4 έως 6 ωρών μπορεί να διανύσει περίπου 38 χιλιόμετρα ή να κινηθεί για 45 λεπτά σε μέγιστη ταχύτητα.

Η τελική του ταχύτητα μπορεί να φτάσει στα 49 χιλιόμετρα ανά ώρα. Για να είναι πιο ασφαλής και σταθερή η οδήγησή του ακόμα και στις μεγάλες ταχύτητες, το σκούτερ έχει πολύ χαμηλό κέντρο βάρους και διαθέτει αεριζόμενα δισκόφρενα 140 χιλιοστών στον εμπρός και πίσω τροχό. Η μετάδοση της κίνησης στους τροχούς γίνεται μέσω του αθόρυβου κινητήρα Brushless και τα φουσκωτά ελαστικά δρόμου 10 ιντσών σε συνδυασμό με την ανάρτηση DualShock του μπροστινού και οπίσθιου τροχού εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη μετακίνηση ακόμα και σε ανώμαλο δρόμο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Αεριζόμενα δισκόφρενα 140 χιλιοστών και στους δύο τροχούς

Αδιάβροχος ψηφιακός ελεγκτή ηλεκτρονικών

LED φώτα εμπρός και πίσω

Σύστημα με LED για τις ενδείξεις της μπαταρίας

Σύστημα ενός αγγίγματος για την γρήγορη αναδίπλωση και εύκολη μεταφορά του σκούτερ.

Αφαιρούμενο δερμάτινο κάθισμα με σύστημα γρήγορης αφαίρεσης και εγκατάστασης.

Σπορ μανέτες φρένων

Τύπος μοτέρ: Brushless 48V500W

Βάρος: 27 κιλά (με μπαταρία)

Κωδικός Κατασκευαστή:
F1
Κατασκευαστής:
PXID