Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C02G0170198
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ως μια από τις μεγαλύτερες επώνυμες και πιο ποιοτικές εταιρείες κατασκευής τηλεκατευθυνόμενων η εταιρεία Rastar έχει αποκτήσει επίσημη άδεια για την κατασκευή περισσότερων από 300 μοντέλων από 28 διαφορετικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι BMW, Audi, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz κ.α.

Μέσα από νέες πρακτικές που χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία και νέα υλικά η Rastar έχει αναπτύξει μια σειρά τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, σε διάφορες κλίμακες, που αποτελούν πιστά αντίγραφα των πραγματικών αυτοκινήτων.

Ένα από αυτά τα μοντέλα είναι η BMW i8. Το i8 είναι ένα ιστορικό μοντέλο καθώς είναι το πρώτο υβριδικό Plug-insupercar παραγωγής της γερμανική εταιρείας. Υποσχόμενο να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με τις επιδόσεις των αυτοκινήτων εσωτερικής καύσης, από πολλούς θεωρείται ως ένα αυτοκίνητο ορόσημο. Ο επαναστατικός του σχεδιασμός έχει ως σκοπό να πετύχει την μέγιστη αεροδυναμική ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο η κατανάλωση. Παράλληλα αυτός ο σχεδιασμός έχει συμβάλλει στο να γίνει η i8 ένα ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο αυτοκίνητο που διαφημίζει τον γερμανικό οίκο της BMW.

Είναι ακριβές και λεπτομερές αντίγραφο του πραγματικού μοντέλου και διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση σε κάθε τροχό. Είναι βαμμένο με glossy βαφή που το κάνει πιο εντυπωσιακό. Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου καθιστούν το παιχνίδι ακόμη πιο εντυπωσιακό ακόμα και στο σκοτάδι.

Με κλίμακα 1/18 έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για διακοσμητικό αξεσουάρ στο γραφείο σας ή για να κινείται γοργά στην αυτοσχέδια σας πίστα.

Για την χρήση του απαιτούνται 4 μπαταρίες ΑΑ για το αυτοκίνητο και 2 ΑΑ για το τηλεχειριστήριο.

Οι διαστάσεις του είναι 26εκ. x 12εκ. x 7.4εκ.

Χρώμα: Λευκό-Μπλε, Μαύρο ματ-Μπλε

Συνιστάται για παιδιά μεγαλύτερα από 6 ετών.

Προσοχή: Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος ασφυξίας: περιέχει μικρά μέρη.

Κωδικός Κατασκευαστή:
59200
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 6 ετών
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
RASTAR
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
260
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
120
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
74

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Θέλετε μπαταρίες για το προϊόν; Θέλετε μπαταρίες για το προϊόν;