Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

24.99 
Τιμή σε πόντους: 2499 πόντοι
C02G0400039
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ένα επαγγελματικό Grip Kit υψηλής ποιότητας και ειδικά σχεδιασμένο για ενίσχυση και αποκατάσταση των δακτύλων, των χεριών, των καρπών και των βραχιόνων.

Γυμνάστε αποτελεσματικά και αποκτήστε δυνατή λαβή, ενισχύστε τα χέρια και τα δάκτυλά σας και βελτιώστε σημαντικά την ευελιξία των μυών σας.    

Ιδανικό για αθλητές και μουσικούς.

Ιδανικό κιτ για αθλητές που απαιτούν υψηλό επίπεδο δύναμης των δακτύλων και δυνατό πιάσιμο (λάτρεις της αναρρίχησης, παίκτες του γκολφ, αθλοπαιδιές, cross fitness κ.λπ.) καθώς και για μουσικούς που παίζουν (κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, σαξόφωνο κ.λπ.).

Αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμού

Αποκαταστήστε την χαμένη δύναμη και την κίνηση των χεριών και των δακτύλων  σας μετά από τραυματισμό με μια απλή συμπίεση του Power Gripper ή με κάποιο από τα άλλα εξαρτήματα του κιτ.

Το Power Gripper είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την αντίσταση καθώς αναρρώνετε για να αντιμετωπίσετε ενεργά την αποκατάσταση με μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία.

Το κιτ περιλαμβάνει: 1 x Ελατήριο Καρπού Power Gripper με προσαρμογή αντίστασης (5 έως 50 κιλά), 1 Ισομερή Γυμναστή Δακτύλων, 1 x Όργανο Εξάσκησης Δακτύλων, 1 x αυγό TPR, 1 x δακτύλιο συμπίεσης.

Κωδικός Κατασκευαστή:
GRIPKIT
Κατασκευαστής:
Powerball

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική