Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5% έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

52.99 
Τιμή σε πόντους: 5299 πόντοι
C02G0400020
Μη διαθέσιμο

Το Powerball 280Hz Autostart Pro είναι το πρώτο Powerball με ενσωματωμένο μηχανισμό εύκολης εκκίνησης.

Έπειτα από προσεκτικό μακροχρόνιο σχεδιασμό οι σχεδιαστές του πιο πετυχημένου και διασκεδαστικού οργάνου εκγύμνασης κατάφεραν να ενσωματώσουν στο Powerball Autostart έναν επαναστατικό μηχανισμό ο οποίος έχει την ικανότητα να εκκινήσει την γυροσκοπική σφαίρα απλά και εύκολα χωρίς την χρήση του ιμάντα εκκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουρδίσετε τον εσωτερικό γυροσκοπικό μηχανισμό και έπειτα να συγχρονίσετε την κίνηση του χεριού σας με αυτή του γυροσκοπικού μηχανισμού ώστε το Powerball να αναπτύξει ταχύτητα.

Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα έχει o γυροσκοπικός μηχανισμός τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η δύναμη που ασκεί το Powerball στο χέρι σας, γυμνάζοντας έτσι πιο αποτελεσματικά τους μυς του χεριού, του καρπού και του ώμου σας.
Και για να γνωρίζετε σε τι επίπεδο βρίσκεστε το Powerball Autostart διαθέτει ψηφιακό μετρητή που σας ενημερώνει για την μέγιστη ταχύτητα που έπιασε το Powerball σας (η μέτρηση γίνεται σε στροφές ανά λεπτό).

Έτσι η καθημερινή σας εξάσκηση θα είναι διασκεδαστική καθώς θα προσπαθείτε να σπάσετε συνεχώς το ρεκόρ σας εντείνοντας παράλληλα την άσκηση σας. Και το καλύτερο είναι πως για την άσκηση αυτή δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι σας.

Προσοχή στις απομιμήσεις

Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
Powerball
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.powerballs.com
Μπαταρίες:
Όχι
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
170
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
50
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
100
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
200
Εξαιρετικό! Μετά από χρήση 1 εβδομάδας, είδα τεράστια διαφορά στον καρπό μου. Μετά από 8 μήνες αποχής από το αγαπημένο μου Crossfit, και μετά από ένα παραλίγο χειρουργείο, το οποίο απέφυγα λόγω συμπτώσεων την τελευταία στιγμή, τώρα δε νιώθω καμία ενόχληση στην προπόνηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
εκπληκτικό !!!! οτι πρεπει για να γυμνασεις τα χερια διασκεδ΄ζοντας. οχι τυχαία ενα από τα πιο γνωστά gadget παγοσμίως!!!
Γράψτε μια κριτική