Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

29.90 
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι
C02G0600189
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το PogoTrickBoard, είναι μια νέα προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της Flybar, της εταιρείας που πρώτη κατασκεύασε τα Pogostick.

Το PogoTrickBoard αποτελείται από μια σανίδα η οποία στο κέντρο έχει μια φουσκωτή μπάλα.

Τα παιδιά στηρίζουν τα πόδια τους στη σανίδα και έπειτα πραγματοποιούν αναπηδήσεις χρησιμοποιώντας την ελαστικότητα της μπάλας.

Το επίπεδο δυσκολίας μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το πόσο θα φουσκωθεί η μπάλα.

Με λίγο αέρα η μπάλα ελέγχεται πιο εύκολα και πραγματοποιεί μικρές αναπηδήσεις ενώ με πολύ αέρα οι αναπηδήσεις είναι πιο ψηλές και ο έλεγχος δυσκολότερος.

Ουσιαστικά το PogoTrickBoard αποτελεί μια παραλλαγή των Pogostick καθώς προσομοιώνει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να εξασκήσουν την ισορροπία τους και τον συντονισμό, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται και γυμνάζονται διασκεδάζοντας. Με το PogoTrickBoard τα παιδιά μπορούν να μάθουν νέα κόλπα τα οποία μπορούν έπειτα να εφαρμόσουν παίζοντας με τα Pogosticks.

Είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στα παιδιά να εξασκούνται μαζί του όλο τον χρόνο.

Η σανίδα είναι επενδυμένη με αντιολισθητικό υαλόχαρτο για καλύτερο έλεγχο και το μεγάλο της μέγεθος επιτρέπει καλύτερη ισορροπία.

Είναι κατάλληλο για βάρος έως 72 κιλά.

Διατίθεται μαζί με τρόμπα για την μπάλα.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φουσκώσετε την μπάλα.

Κωδικός Κατασκευαστή:
FBTB-B
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Flybar
Χρώμα:
  • Μπλε

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική