Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Pogo Stick MFF για παιδιά με LED φως και μετρητή σε κόκκινο χρώμα

29.90 
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι
C02G0130217
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το My First Flybar, το μοντέλο της Flybar που απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και είναι το ιδανικό pogo για νήπια και μικρά παιδιά αναβαθμίστηκε ώστε να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό. 

Η νέα έκδοση του My First FlyBar είναι εξοπλισμένη με κόκκινο και μπλε LED φως στις χειρολαβές τα οποία αναβοσβήνουν όσο το pogo αναπηδά.

Επίσης διαθέτει ψηφιακό μετρητή ο οποίος μετρά την κάθε αναπήδηση του pogo, επιτρέποντας στα παιδιά να παίξουν προσπαθώντας να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ ή να βελτιώσουν το ρεκόρ τους, δίνοντάς τους κίνητρο να το χρησιμοποιήσουν περισσότερο και να γυμναστούν περισσότερο.

Το My First FlyBar είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό αφρολέξ και είναι κατάλληλο για ασφαλή διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να χοροπηδήσουν πάνω στο καταπληκτικό pogo και να μάθουν από νωρίς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο παράλληλα θα τα γυμνάσει.

Πάνω στο αφρολέξ είναι προσδεμένος ένας ελαστικός ιμάντας ο οποίος προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος πάνω από 30 εκατοστά και επιτρέπει σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ύψους, να χρησιμοποιούν το My First Flybar.  Σε κάθε αναπήδηση το pogo παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο (Squeak), το οποίο βοηθά στην καταμέτρηση των αναπηδήσεων. Έτσι τα παιδιά συναγωνίζονται το ένα το άλλο για το ποιο θα καταφέρει τις περισσότερες αναπηδήσεις χωρίς να κατεβεί από το pogo. Και αν επιθυμούν και οι μπαμπάδες των παιδιών να μπουν στο παιχνίδι μπορούν, αρκεί να είναι κάτω από 110 κιλά, μέγιστο βάρος που μπορεί να αντέξει το My First Flybar.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέτει φωτισμό LED μπλε και κόκκινου χρώματος στις χειρολαβές..

Τα LED αναβοσβήνουν σε κάθε αναπήδηση του pogo.

Διαθέτει μετρητή που καταγράφει τον αριθμό των αναπηδήσεων.

Ιδανικό μοντέλο για το πρώτο Pogo του παιδιού σας.

Κατάλληλο pogo για αρχάριους, μικρά παιδιά και νήπια.

Ιδανικό για ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης.

Τα Pogo Sticks εκτός από την διασκέδαση που προφέρουν στα παιδιά μας παράλληλα έχουν πάρα πολλές εκπαιδευτικές ιδιότητες.

Αποτελεσματική εξάσκηση για ολόκληρο το σώμα, με ιδιαίτερη έμφαση στους μυς του κορμού και των ποδιών.

Οι διατακτικές ασκήσεις ενδυναμώνουν τους μυς που στηρίζουν το σκελετικό σύστημα και βοηθούν στην επιμήκυνση των οστών βοηθώντας έτσι τα παιδιά μας να πάρουν περισσότερο ύψος.

Ανάπτυξη ιδιοδεκτικότητας και κιναισθητικής ικανότητας

Εξάσκηση και ανάπτυξη οπτικό-κινητικού συντονισμού

Εξάσκηση μυαλού

Κίνητρο για παιχνίδι σε πάρκα, πλατείες και γενικά σε εξωτερικούς χώρους.

Μέγιστο βάρος: έως 110 κιλά.

Διατίθεται σε μπλε-πράσινο και κόκκινο-κίτρινο

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MFFLC-R
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 3 ετών
Φύλο:
  • Unisex
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Flybar
Χρώμα:
  • Κόκκινο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική