Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Παραδόσεις

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το e-gadgets σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή μετρητοίς

2. Με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard) μέσω του ασφαλούς δικτύου πιστωτικών καρτών της τράπεζας EUROBANK και με τη δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι και σε 36 άτοκες δόσεις.

3. Επίσης στο e-gadgets σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με 
απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 80 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
ΤΡΟΠΟΣ 
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών ( courier ) . Για κάποιες περιοχές που είτε είναι δυσπρόσιτες είτε η αποστολή δεν είναι δυνατή μέσω ταχυμεταφορών ( courier ), η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων αναγκαστικά. 
Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 48 ωρών εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 
Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το εάν οι αποστολές γίνονται στο Νομό Αττικής ή στην λοιπή Ελλάδα

Αποστολές στο Νομό Αττικής

1). Παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 80 ευρώ  με  αποστολή μέσω ACS εντός του Νομού Αττικής η επιπλέον  χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 5.50 Euro

Αποστολές εκτός Νομού Αττικής

1). Παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 80 ευρώ  με  αποστολή μέσω ACS εκτός του Νομού Αττικής η επιπλέον  χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 8.50 Euro

Δωρεάν αποστολές 
Εάν η παραγγελιά σας έχει ξεπεράσει τα 80 ευρώ με ΦΠΑ τότε η αποστολή γίνεται δωρεάν και η παράδοση γίνεται ή με ΕΛΤΑ ή  ACS ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της συνολικής παραγγελίας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@e-gadgets.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3628080 για να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο του e-gadgets.  Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.  Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
 
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.  Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ). 
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο info@e-gadgets.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3628080  και να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο του e-gadgets.  H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
Κομνηνών 5 Ηλιούπολη 

 Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν, ανοίξετε την συσκευασία και διαπιστώσετε ελάττωμα ή έλλειψη εξαρτημάτων μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο info@e-gadgets.gr για να την επίλυση του προβλήματος. 
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ:

το E-GADGETS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 3628080
Email: info@e-gadgets.gr