Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Σύστημα Απαγκίστρωσης για Τηλεκατευθυνόμενο

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C02G0190099
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Σύστημα Απαγκίστρωσης RC Fishing Pole είναι ένα αξεσουάρ για τηλεκατευθυνόμενα σκάφη που παράγεται στην Αμερική από την εταιρεία Fish Fun Co. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε τηλεκατευθυνόμενο σκάφος σε τηλεκατευθυνόμενο σκάφος κατάλληλο για ψάρεμα. Το Σύστημα Απαγκίστρωσης RC Fishing Pole προσαρμόζεται πάνω σε οποιοδήποτε τηλεκατευθυνόμενο σκάφος δίνοντας σας την δυνατότητα να μεταφέρετε την πετονιά του καλαμιού σας με το δόλωμα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων από την ακτή.


Στην συσκευασία περιλαμβάνονται κολλητικά pads τα οποία χρησιμοποιούνται για να τοποθετήσετε το RC Fishing Pole πάνω στο τηλεκατευθυνόμενο σκάφος σας. Έπειτα χάρη στα αυτοκόλλητα velcro που διαθέτει το RC Fishing Pole μπορείτε να προσδέσετε την πετονιά του καλαμιού σας και να την μεταφέρετε με την βοήθεια του τηλεκατευθυνόμενου σας σε μακρινή απόσταση από την στεριά. Έπειτα μόλις το τηλεκατευθυνόμενο φτάσει στο σημείο που θέλετε να ρίξετε το δόλωμα σφίγγετε τα φρένα του καλαμιού σας και τραβάτε απότομα το καλάμι προς το μέρος σας ώστε να απελευθερωθεί η πετονιά σας.
Οι δυνατότητες όμως του  RC Fishing Pole δεν περιορίζονται μόνο στον παραπάνω τρόπο ψαρέματος. Χρησιμοποιώντας τον ειδικό πλαστικό φελλό (bobber) και έχοντας δέσει μικρά αγκίστρια στην πετονιά σας μπορείτε να κάνετε ελαφριά συρτή αφρού και να πιάσετε μικρά σε μέγεθος ψάρια όπως ζαργάνες κ.α. τα οποία αποτελούν ιδανικό δόλωμα για μεγαλύτερα ψάρια.


Η συσκευασία περιλαμβάνει
- 1 RC Fishing Pole
- 2 στηρίγματα για την προσαρμογή του RC Fishing Pole πάνω στο τηλεκατευθυνόμενο σκάφος σας
- Πετονιά μήκους 60 εκατοστών με πλαστικό φελλό (bobber) διαμέτρου 5 εκατοστών και αγκίστρι μεγέθους #6
- 15 σετ για την πρόσδεση την πετονιάς στο RC Fishing Pole
- Οδηγίες χρήσης

Φύλο:
  • Άνδρας
Χρώμα:
  • Κίτρινο
Εξαιρετικό προϊόν.Σας το προτείνω.
Γράψτε μια κριτική