Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

12.00 
Τιμή σε πόντους: 1200 πόντοι
C02G0190374
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η Wham-O είναι μια εταιρεία παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 1948 από τους Richard Knerr και Arthur "Spud" Melin. Οι ιδρυτές της εταιρείας Wham-O ήταν αυτοί που δέκα χρόνια αργότερα, εμπνευσμένοι από ένα παιχνίδι που υπήρχε για χιλιάδες χρόνια, κατοχύρωσαν την ονομασία και έκαναν ευρέως γνωστό το HulaHoop.  Από τότε το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι έχει γίνει ένα ανάρπαστο trend και έχει κατακτήσει τον κόσμο.

Εκτός από δημοφιλές παιχνίδι το HulaHoop είναι παράλληλα και ένα όργανο γυμναστικής. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Αρχαίοι Έλληνες κατασκεύαζαν παρόμοια στεφάνια από βέργες αμπελιού με τα οποία γύμναζαν τα ισχία τους.

Ειδικοί αναφέρουν ότι το παιχνίδι ή γυμναστική με το HulaHoop έχει ιδιαιτέρως θετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς και είναι κατάλληλο για όλους ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης ή ηλικίας.

Το HulaHoop της Wham-O είναι το αυθεντικό HulaHoop. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, έχει διάμετρο 80 εκατοστών και ζυγίζει 180 γραμμάρια.

Μέσα στο στεφάνι έχει τοποθετηθεί μια μεταλλική σφαίρα η οποία αναπαράγει ένα χαρακτηριστικό ήχο όσο το παιδιά παίζουν με το HulaHoop.

Είναι κατάλληλο για χρήση μέσα στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους και είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα το αγαπήσουν και θα διασκεδάσουν για πολλές ώρες μαζί του.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 5 ετών
Φύλο:
  • unisex
non-toxic:
Ναι
Κατασκευαστής:
WHAM-O

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική