Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Hair Loom StudioTM Double από την Rainbow Loom

12.90 
Τιμή σε πόντους: 1290 πόντοι
C02G0190266
Σε Απόθεμα
+

Το νέο κιτ για αξεσουάρ μαλλιών ήρθε.. με την υπογραφή των δημιουργών της Rainbow Loom!!! Με το εκπληκτικό αυτό κιτ, θα μπορείτε να φτιάχνετε οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα επιθυμείτε, για να διακοσμείτε τα μαλλιά σας. Θα το συνδυάζετε με τα ρούχα σας τις τσάντες ή με τα χειροποίητα κοσμήματά σας Rainbow Loom. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με τους 3 αργαλειούς: Finger Loom, Rainbow Loom και Monster Tail! Επίσης, μπορείτε να βάλετε στα μαλλιά σας ακόμη και τα σχέδια που έχετε ήδη πλέξει!!! Τα αξεσουάρ σας θα βγαίνουν εύκολα δίχως τραβήγματα ή πόνο. Διασκεδάστε με τις φίλες σας και εντυπωσιάστε στο σχολείο και στις εξόδους σας!

Το σετ αξεσουάρ μαλλιών περιλαμβάνει:
2 πλαστικές βελόνες για χάντρες
2 μεγάλους σωλήνες
1 μικρή σωλήνα
2 οδηγούς συμβουλών
1 άγκιστρο
2 καλάμια επέκτασης
2 αργαλειούς χεριών
600 λάστιχα σιλικόνης
40 χάντρες
1 Βιβλίο οδηγιών

Προσοχή: Συνιστάται για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω. Επίβλεψη ενηλίκου συνιστάται για μικρότερα παιδιά. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, εξαιτίας των πιθανών κινδύνων πνιγμού.
 
Όλα τα αυθεντικά προϊόντα της εταιρείας Rainbow LoomR, συμπεριλαμβανομένου αυτού του προϊόντος, έχουν πιστοποιηθεί ότι δεν περιέχουν επιβλαβείς φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, ενώ πληρούν τα πρότυπα ασφάλειας παιχνιδιών της  αμερικανικής κυβέρνησης. Προσοχή στα παραποιημένα προϊόντα που "μοιάζουν" με τα αυθεντικά προϊόντα της Rainbow Loom, καθώς μπορεί να περιέχουν επιβλαβείς ουσίες. Παρακαλούμε να αγοράζετε τα εν λόγω προϊόντα από αυτόν τον δικτυακό τόπο ή εγκεκριμένους μεταπωλητές μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι αγοράζετε τα αυθεντικά προϊόντα Rainbow LoomR.

Κωδικός Κατασκευαστή:
R0054
Φύλο:
  • Γυναίκα
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Rainbow Loom
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.rainbowloom.com
Μπαταρίες:
Όχι
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
310
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
130
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
45
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
370

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική*