3.90 
Τιμή σε πόντους: 390 πόντοι
C02G0190244-P
Σε Απόθεμα
+

Χάρη στο Finger Loom δεν χρειάζεστε πια γαντζάκια. Μπορείτε να πλέξετε πολύχρωμα βραχιόλια μόνο με τα δάχτυλά σας! Ο αργαλειός Finger Loom της Rainbow Loom είναι ιδιαίτερα εύκολος στην χρήση, ενώ πάει μαζί σας παντού! Χρησιμοποιήστε το Finger Loom και το κλιπ που περιλαμβάνεται στην συσκευασία για να κατασκευάσετε τις πολύχρωμες δημιουργίες σας και φορέστε τις ή κρεμάστε τις στο σακίδιο σας, στο τζιν σας, στα κλειδιά σας. Αποτελεί ένα πανέμορφο δωράκι για τους φαν της Rainbow Loom.
Το πακέτο περιλαμβάνει:
Αργαλειό Finger Loom
Κλιπ Finger Loom
600 λάστιχα (Latex-Free)
24 C-κλιπ
Μοναδικός Μυστικός Κωδικός που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του αργαλειού σας (τον μυστικό κωδικό θα τον βρείτε πάνω στο βιβλιαράκι οδηγιών του Finger Loom. Θα πρέπει να ξύσετε το ειδικό πλαίσιο ώστε να αποκαλυφθεί ο κωδικός σας). Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο κωδικό στην ιστοσελίδα http://www.rainbowloom.net/"> μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος του Members Zone της Rainbow Loom και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υλικό που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για μέλη και περιλαμβάνει διαγωνισμούς, ειδικές μηνιαίες προσφορές, νέα μοναδικά σχέδια και βίντεο καθοδήγησης για την δημιουργία τους χρησιμοποιώντας τους αργαλειούς Rainbow Loom, Monster Tail, Finger Loom κ.α.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα Rainbow Loom, συμπεριλαμβανομένου αυτού του προϊόντος, έχουν πιστοποιηθεί ότι δεν περιέχουν βλαβερές φθαλικές ενώσεις ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.
Προσοχή: Το προϊόν είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
L4
Φύλο:
  • unisex
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Rainbow Loom
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.rainbowloom.com

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική