9.99 
Τιμή σε πόντους: 999 πόντοι
C02G0560051
Μη διαθέσιμο

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το T-70 X-wing starfighter του Poe Dameron, που αποτελούσε μία αναβαθμισμένη έκδοση του κλασσικού T-65B X-wing star fighter του στόλου της Νέας Γαλαξιακής Δημοκρατίας. Ακριβότερο και πιο σύνθετο από τον προκάτοχό του διέθετε προηγμένο οπλισμό και όντας πιο ευέλικτο ήταν ιδανικό για κλειστές μάχες με μικρά αλλά και μεγάλα εχθρικά σκάφη. Τα 4 κανόνια laser είχαν δυνατότητα συνδυασμού μεταξύ τους. Μετά την απόσυρσή του από το στόλο της Νέας Γαλαξιακής Δημοκρατίας έγινε το κύριο μαχητικό των επαναστατών ενάντια στην «Πρώτη Τάξη». Η κωδική ονομασία του T-70 wing star fighter του Poe Dameron ήταν Black One και ο πιλότος σχεδόν πάντα συνοδευόταν από το πιστό του ρομπότ, τον BB-8.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 6.35 x 10.16 x 10.16 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS269
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
63.5
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
10.16
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
10.16
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική