Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

21.99 
Τιμή σε πόντους: 2199 πόντοι
C02G0560065
Σε Απόθεμα
+

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το Big Ben, ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα στον κόσμο. Ο επιβλητικός πύργος του Ρολογιού βρίσκεται στο βόρειο άκρο του παλατιού του West minster και αποτελεί μέρος της γενικότερης ανακατασκευής του παλατιού που μεγάλο του μέρος του καταστράφηκε από φωτιά το 1834. Έχει ύψος 96 μέτρα, είναι σχεδιασμένο σε Gothic revival στυλ και αποτελεί το τελευταίο έργο του αρχιτέκτονα Augustus Pugin.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12,00 x 6,10 x 7,90 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
ICX018
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
120
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
61
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
79
Χρώμα:
  • Ασημί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*