Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C03G0070022
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το περιοδικό «Time Magazine» χαρακτήρισε το προϊόν αυτό ως μια από τις καλύτερες εφευρέσεις του 2005! Το βραβευμένο AntWorks είναι το πιο σαγηνευτικό και έξυπνο παιχνίδι εντόμων που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Βασισμένο σε πείραμα της NASA που έγινε το 2003 σε διαστημικό λεωφορείο, σχετικά με τη μελέτη για το πώς ζουν και κυκλοφορούν τα μυρμήγκια σε τούνελ, στη μικροβαρύτητα του διαστήματος. Ένα παιχνίδι που κερδίζει τις εντυπώσεις και παράλληλα ένα επιμορφωτικό εργαλείο για το σπίτι, την αίθουσα βιολογίας ή για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται σχετικά με τη μελέτη εντόμων. Οι επιστήμονες της NASA έχουν προνοήσει για όλα στη συγκεκριμένη συσκευή. Το θρεπτικό ζελέ που περιέχει, σημαίνει ότι τα μυρμήγκια δε χρειάζονται φαγητό ή νερό. Το συγκεκριμένο gel είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά που προωθούν υγιεινή ανάπτυξη στη νέα αποικία των μυρμηγκιών. Εσείς απλά απολαύστε το θέαμα καθώς θα τα παρατηρείτε να δουλεύουν μέσα στο μη τοξικό ζελέ, δημιουργώντας σειρές περίπλοκων τούνελ. Τα μυρμήγκια διαθέτουν υψηλή νοημοσύνη, είναι οργανωτικά, πολυάριθμα και δυνατά. Τα εξελιγμένα μυαλά τους και η συμπόνια για τους συντρόφους τους, η ικανότητά τους να δουλεύουν ομαδικά, η υπερφυσική τους δύναμη (σέρνουν φορτίο ακόμη και 20 φορές πιο βαρύ από το σωματικό τους βάρος) και η έμφυτη προδιάθεση για εργατικότητα, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η εκτροφή μυρμηγκιών είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη μελέτη! Χιλιάδες χρόνια πριν, ο βασιλιάς Σολομών έγραψε: "Πηγαίνετε στα μυρμήγκια, μελετήστε προσεκτικά τις συνήθειές τους και γίνετε σοφοί."

Το πακέτο περιέχει:

Μοναδικό, αυτάρκες περιβάλλον για μυρμήγκια
Θρεπτικό & μη τοξικό ζελέ
Μεγεθυντικός φακός

Καλώδιο USB που τροφοδοτεί το LED φωτισμό
Εργαλείο για ξεκίνημα (για τούνελ)
Ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα μυρμήγκια
Οδηγίες χρήσεως
(Δεν περιλαμβάνονται μυρμήγκια)
Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών


Συμπληρωματικές Πληροφορίες:

Το θρεπτικό, μη τοξικό ζελέ έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 1 έτος, ενώ προσφέρει όλο το φαγητό και νερό που χρειάζεται η αποικία των μυρμηγκιών. Τα μυρμήγκια συνήθως ζουν από 2 - 6 μήνες και στην εγκατάσταση "
AntWorks" είναι ασφαλή από ασθένειες, κρύο, βροχή και από άλλα αρπακτικά που υπάρχουν στη φύση.

Όταν δέχονται επίθεση, το πιο γέρικο μυρμήγκι είναι εκείνο που βγαίνει έξω από την αποικία για να την προστατέψει. Ακόμη, όταν ένα μυρμήγκι 'πεθαίνει' οι σύντροφοι του συνήθως το μεταφέρουν στη κορυφή του ζελέ (εκεί όπου τοποθετούν και τα θραύσματα από τα τούνελ). Έτσι μπορείτε να ανοίγετε το καπάκι, να το βγάζετε έξω και εφόσον επιθυμείτε, να το αντικαταστήσετε τοποθετώντας μέσα ένα καινούργιο μυρμήγκι.

Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
0
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
0
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
0
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
0

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική