Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

29.90 
Τιμή σε πόντους: 2990 πόντοι
C02G0130395
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το My First Pogo Jump & Squeak, είναι ένα ακόμη μοντέλο της Flybar που απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και είναι ιδανικό για νήπια και μικρά παιδιά.

Είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό αφρολέξ και είναι κατάλληλο για ασφαλή διασκέδαση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να χοροπηδήσουν πάνω στο καταπληκτικό pogo και να μάθουν από νωρίς ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο παράλληλα θα τα γυμνάσει.

Πάνω στο αφρολέξ είναι τοποθετημένο το κοντάρι του pogo stick με τις χειρολαβές.

Οι χειρολαβές καθώς και το υπόλοιπο κοντάρι είναι επενδυμένα με αφρώδες υλικό ώστε να είναι απολύτως ασφαλής η χρήση του pogo από παιδιά.

Σε κάθε αναπήδηση το pogo παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο (Squeak), το οποίο βοηθά στην καταμέτρηση των αναπηδήσεων. Έτσι τα παιδιά συναγωνίζονται το ένα το άλλο για το ποιο θα καταφέρει τις περισσότερες αναπηδήσεις χωρίς να κατεβεί από το pogo.

Με το My First Pogo Jump & Squeak, τα παιδιά μαθαίνουν να ισορροπούν ενώ παράλληλα γυμνάζονται. Εξασκούν τον συντονισμό χεριών-ματιών αλλά και τις αδρές κινητικές δεξιότητες, οι οποίες αποτελούν το υπόβαθρο για την εκτέλεση πιο εκλεπτυσμένων κινήσεων (λεπτή κινητικότητα).

Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών αλλά μπορεί να αντέξει και το βάρος ενός ενήλικα καθώς το μέγιστο βάρος αναβάτη είναι τα 110 κιλά.

Χαρακτηριστικά:

Ιδανικό μοντέλο για το πρώτο Pogo του παιδιού σας.

Κατάλληλο pogo για αρχάριους, μικρά παιδιά και νήπια.

Ιδανικό για ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης.

Τα Pogo Sticks εκτός από την διασκέδαση που προφέρουν στα παιδιά μας παράλληλα έχουν πάρα πολλές εκπαιδευτικές ιδιότητες.

Αποτελεσματική εξάσκηση για ολόκληρο το σώμα, με ιδιαίτερη έμφαση στους μυς του κορμού και των ποδιών.

Οι διατακτικές ασκήσεις ενδυναμώνουν τους μυς που στηρίζουν το σκελετικό σύστημα και βοηθούν στην επιμήκυνση των οστών βοηθώντας έτσι τα παιδιά μας να πάρουν περισσότερο ύψος.

Ανάπτυξη ιδιοδεκτικότητας και κιναισθητικής ικανότητας

Εξάσκηση και ανάπτυξη οπτικό-κινητικού συντονισμού

Εξάσκηση μυαλού

Κίνητρο για παιχνίδι σε πάρκα, πλατείες και γενικά σε εξωτερικούς χώρους.

Μέγιστο βάρος: έως 110 κιλά.

Διατίθεται σε μπλε-πράσινο και ροζ-μωβ χρώματα.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MFF-POGO-B
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 3 ετών
Κατασκευαστής:
Flybar
Χρώμα:
  • Μπλε

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική