Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Waboba Wingman - Artist Series - Cheetah

6.99 
Τιμή σε πόντους: 699 πόντοι
C02G0130378
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Εύκαμπτος ιπτάμενος δίσκος για πτήσεις μακρύτερες των 40 μέτρων.

Ο ιπτάμενος δίσκος Waboba Wingman, το αξεσουάρ που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, είναι πλέον διαθέσιμο σε 6 νέα σχέδια.

Η νέα έκδοση ονομάζεται Artist Series και όλα τα σχέδια τα έχει ζωγραφίσει στο χέρι ο καλλιτέχνης Chris Kemp, από το Charleston στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Waboba Wingman, είναι ένας εύκαμπτος και μαλακός ιπτάμενος δίσκος με διάμετρο 15.2 εκατοστών, που μπορείτε να έχετε παντού, καθώς διπλώνει για να χωράει στη τσάντα σας, στο σακίδιο σας ή ακόμα και στη τσέπη σας.

Είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και είναι κατάλληλος για παιχνίδι σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Χάρη στον αεροδυναμικό του σχεδιασμό, το Wingman μπορεί να πετάξει σε αποστάσεις μακρύτερες των 40 μέτρων με εκπληκτική ακρίβεια και χωρίς να αποκλίνει από την πορεία του.

Έτσι ακόμα και αρχάριοι παίκτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να στείλουν το Wingman στο ιδανικό σημείο για να το πιάσει ο συμπαίκτης τους.

Καθώς το Waboba Wingman είναι μαλακό και εύκαμπτο μπορεί ο οποιοσδήποτε, ακόμα και μικρά παιδιά, να το πιάσουν στον αέρα ακίνδυνα.

Παρόλο το μικρό του μέγεθος, το Wingman δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τους παραδοσιακούς ιπτάμενους δίσκους, καθώς μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και να πετάξει σε ευθεία γραμμή ή να πάρει φάλτσα, ανάλογα με τον τρόπο ρίψης. 

Χαρακτηριστικά:

Μπορεί να διανύσει αποστάσεις μακρύτερες των 40 μέτρων

Εύκαμπτος ιπτάμενος δίσκος από σιλικόνη

Πετάει σε ευθεία γραμμή αλλά μπορεί να πάρει και φάλτσα, σύμφωνα με τον τρόπο ρίψης

Χωράει ακόμα και στη τσέπη σας

Κατάλληλο για παιχνίδι σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους

Διάμετρος Size:  152.4 χιλιοστά

Κωδικός Κατασκευαστή:
304C01_A_Cheetah
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 6 ετών
Φύλο:
  • unisex
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Waboba

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική