Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

7.00 
Τιμή σε πόντους: 700 πόντοι
C02G0130387
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Έχετε σκύλο ο οποίος αγαπάει το νερό όσο εσείς και σκάει από την ζήλια του κάθε φορά που σας βλέπει να παίζετε με ένα μπαλάκι Waboba; Μην ανησυχείτε γιατί πλέον το πιο διασκεδαστικό μπαλάκι ανάκτησης για σκυλιά είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
Η εταιρεία Waboba χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της και κατασκεύασε το απόλυτο μπαλάκι νερού για σκυλιά. Βασίζεται στα μοντέλα Waboba Pro και Waboba Extreme. Διαθέτει όμως ενισχυμένες ραφές για μεγαλύτερες αντοχές στα δόντια των σκύλων ενώ παράλληλα διατηρεί την ικανότητα να αναπηδά στο νερό με μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας έτσι τους τετράποδους φίλους μας να το κυνηγήσουν για να το φέρουν πίσω. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το πετάξετε ξανά και ξανά διασκεδάζοντας ενώ παράλληλα γυμνάζετε τον καλύτερο σας φίλο.
Είναι ιδανικό για να παίζετε με τον σκύλο σας οπουδήποτε υπάρχει το υγρό στοιχείο: στην θάλασσα, στην πισίνα, στο ποτάμι, στην λίμνη.
Το όνειρο του κάθε σκύλου, ένα μπαλάκι Waboba αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν, είναι πραγματικότητα.
Μπαλάκι κατάλληλο για παιχνίδι ανάκτησης για τους σκύλους που αγαπάνε το νερό.
Μέγεθος: 60 χιλιοστά διάμετρος
Αναπηδά μόνο σε νερό.
Διατίθεται σε κίτρινο χρώμα ώστε να είναι ορατό πιο εύκολα από σκύλους.
Ιδανικό για παιχνίδι ανάκτησης στην θάλασσα, στην λίμνη ή στο ποτάμι.
Διαθέτει ενισχυμένες ραφές για μεγαλύτερη αντοχή στα δόντια των σκύλων.
Προειδοποίηση! Κατάλληλο για παιχνίδι υπό την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του σκυλιού. Επιλέξτε το κατάλληλο παιχνίδι και το μέγεθος του για τον σκύλο σας ώστε να επιτρέψετε το ασφαλές παιχνίδι καθώς υπάρχει κίνδυνος πνιγμού σε περίπτωση που το σκυλί καταπιεί το μπαλάκι.
Επιθεωρήστε το μπαλάκι συχνά και σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς αν το μπαλάκι υποστεί ζημιά ή τα μέρη του διαχωριστούν αποτελεί κίνδυνο για το κατοικίδιο σας και θα πρέπει να μην του το ξαναπετάξετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να το καταπιεί.

Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 4 ετών
Φύλο:
  • Unisex
Κατασκευαστής:
Waboba

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική