Ποδήλατο Ισορροπίας Balance Bike Zycom ZBike μπλε/λευκό

79.95 
Τιμή σε πόντους: 7995 πόντοι
C02G0600050
Σε Απόθεμα
+

Ο μοντέρνος και εντυπωσιακός σχεδιασμός του ποδηλάτου ισορροπίας ZBike της Zycomείναι το πρώτο πράγμα που θα σας εντυπωσιάσει μόλις το δείτε. Προσέχοντας όμως περισσότερο τις λεπτομέρειες του, θα αντιληφθείτε ότι στον σχεδιασμό του ενσωματώνονται πολλά ιδιαίτερα στοιχεία που μοναδικό σκοπό έχουν να βοηθήσουν το παιδί σας να μάθει με ασφάλεια να κάνει ποδήλατο ενώ παράλληλα διασκεδάζει. Το ZBike της Zycom υπόσχεται ότι θα αναπτύξει την αίσθηση ισορροπίας, τις δεξιότητες συντονισμού και τις λεπτές κινητικές ικανότητες του παιδιού σας ενώ παράλληλα θα αυξήσει την κινητικότητα και την ευκινησία του.

Περιορισμός Στρέψης Τιμονιού:

Το ZBike διαθέτει ειδικό σύστημα που δεν επιτρέπει στο παιδί να στρίψει το τιμόνι σε κάθετη θέση 90 μοιρών. Σκοπός του περιορισμού αυτού είναι για να αποφευχθούν απότομα φρεναρίσματα και ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από την απότομη, ακούσια στρέψη του τιμονιού.

Zycom Κλασικοί Τροχοί ποδηλάτου

Σε αντίθεση με άλλα ποδήλατα ισορροπίας το ZBike διαθέτει κλασικούς τροχούς ποδηλάτου διαμέτρου 30 εκατοστών. Οι κλασικοί τροχοί δίνουν την δυνατότητα κίνησης σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Παράλληλα το μέγεθος των τροχών, επιτρέπει στο ποδήλατο να περνά πάνω από πετραδάκια ή άλλα εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του.

Οι τροχοί είναι κατασκευασμένοι από θερμοπλαστικό καουτσούκ (TPRcompound) για καλύτερη πρόσφυση.

Άνετο κάθισμα

Η σέλα του ZBike έχει το τέλειο σχήμα για να κάθεται το παιδί άνετα.  Διαθέτει μαξιλαράκι από αφρώδες υλικό και εκτός από άνετο είναι και αντιολισθητικό.

Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος και τιμονιού:

Καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς και ψηλώνουν γρήγορα το ZBike διαθέτει ρυθμιζόμενη σε ύψος σε σέλα. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να αλλάξετε το ύψος του ποδηλάτου ισορροπίας επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις αυτή που είναι κατάλληλη για το ύψος του παιδιού σας. Εκτός από την σέλα, ρυθμιζόμενο είναι και το τιμόνι του ποδηλάτου ισορροπίας.  

Άνετες χειρολαβές τιμονιού:

Οι χειρολαβές του τιμονιού του ZBikeείναι κατασκευασμένες από μαλακό υλικό και έχουν αντιολισθητικές ιδιότητες, ώστε να μην κουράζουν τα χέρια του παιδιού και να του δίνουν σταθερό κράτημα.

Το ποδήλατο ισορροπίας ZycomZBike είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από τριών ετών και πάνω. Είναι ένας εύκολος, διασκεδαστικός αλλά και ασφαλής τρόπος για να αναπτύξει το παιδί σας ισορροπία, έλεγχο αλλά και αυτοπεποίθηση.

Διαστάσεις:

Μήκος: 82.5 εκατοστά

Ύψος: 62 εκατοστά

Πλάτος: 43 εκατοστά

Μέγιστο βάρος Αναβάτη: 65 κιλά

Μέγεθος Σκελετού: 13

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο.

Το ποδήλατο ισορροπίας ZycomZBikeδεν διαθέτει φρένα ή πετάλια.

 

 

Κωδικός Κατασκευαστή:
204-496
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Zycom
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
825
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
430
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
620
Χρώμα:
  • Λευκό
  • Μπλε

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική