Οικολογικό Αυτοκινητάκι Eco Car Μπλε

C02G0130060
Τιμή:
3790 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 3790 πόντοι

Το εκπληκτικό αυτοκινητάκι Eco Car, είναι ένα μηχανικό θαύμα που χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας... την παιδική.

Ένα άπο τα καλύτερα παιχνίδια, καθώς ο μοναδικός σχεδιασμός του έχει αποσπάσει 12 βραβεία παγκοσμίως. Δεν απαιτεί μπαταρίες, πεντάλ, ταχύτητες, ή ηλεκτρικά εξαρτήματα για την κίνηση του. Στρίβετε απλά το τιμόνι, και πηγαίνετε! Συνδυάζει τις ιδιότητες της αδράνειας, τη φυγόκεντρη δύναμη και την τριβή. Φιλικό προς το περιβάλλον, αθόρυβο και οικονομικό, παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Ένα πραγματικά μοναδικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά, που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 10 χλμ / ώρα. Κατασκευασμένο από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 120 κιλά σε επίπεδη, λεία επιφάνεια. Το Eco Car είναι πολύ δημοφιλές και πωλείται σε πάνω από 50 χώρες.

Ιδανικό για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους καθώς λειτουργεί θαυμάσια σε όλες τις επίπεδες επιφάνειες.  

Διαθέτει ρόδες LED που φωτίζουν στο σκοτάδι  και είναι κατασκευασμένες από μαλακό καουτσούκ ώστε να μην αφήνουν σημάδια σε επιφάνειες όπως το παρκέ.

Ένα πραγματικά εκπαιδευτικό παιχνίδι που Βοηθά στην προώθηση της άσκησης, της ισορροπίας και του συντονισμού.

Έρχεται με εγγύηση 2 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή
ECO-CAR-BLUE
Χρώμα
  • Κόκκινο
  • Μπλε
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed