Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Metal Earth αεροσκάφος F15 Eagle

14.90 
Τιμή σε πόντους: 1490 πόντοι
C02G0560142
Σε Απόθεμα
+

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το μαχητικό αεροσκάφος διπλού κινητήρα που σχεδιάστηκε για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για να αποκτήσει και να διατηρήσει την αεροπορική υπεροχή στις εναέριες μάχες. Πέταξε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1972 και έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη με περισσότερες από 100 νίκες εναέριας μάχης.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 8.8 x 6 x 3.2 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS082
Κατασκευαστής:
Metal Earth

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*