Κιτ Rainbow Loom με Αργαλειό Rainbow Loom, αργαλειό για τα μαλλιά, αργαλειό Finger Loom, 600 πολύχρωμα C-Clips και 4800 λαστιχάκια

27.90 
Τιμή σε πόντους: 2790 πόντοι
C02G01903084
Σε Απόθεμα
+

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Rainbow Loom!! Εδώ θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, θα φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια από λάστιχο και πολλά άλλα!

Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν συναισθηματικά καθώς διδάσκονται σημαντικές δεξιότητες όπως η εστίαση σε μια εργασία, ενώ οι επιλογές τους σχετικά με τους συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων αυξάνει τη δημιουργικότητά τους. Επίσης ψάχνοντας στο διαδίκτυο για νέα πιο πολύπλοκα σχέδια μαθαίνουν να συλλέγουν πληροφορίες από τον ψηφιακό κόσμο τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στην πραγματική ζωή, μαθαίνοντας έτσι μία από τις θετικές χρησιμότητες του διαδικτύου.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες για την δημιουργία αρκετών διαφορετικών σχεδίων ενώ στο Youtube υπάρχουν οδηγίες σε μορφή video για πιο πολύπλοκα σχέδια.


Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Youtube πραγματοποιούνται περίπου ένα εκατομμύριο αναζητήσεις τον μήνα για τις λέξεις Rainbow Loom, μόνο από παιδιά που κατοικούν στις ΗΠΑ. Η κεντρική σελίδα της Rainbow Loom στο Youtube διαθέτει πάνω από 50 διαφορετικά σχέδια που μπορεί να δημιουργήσει κάποιος με το Rainbow Loom. Επιπλέον πολλοί fans ανεβάζουν βίντεο με τις δικές τους δημιουργίες  εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τα διαθέσιμα σχέδια που μπορεί κάποιος να φτιάξει.
Πολύ γρήγορα θα δείτε τα παιδιά σας να φτιάχνουν πολύπλοκες δημιουργίες για τα ίδια αλλά και για να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

 

Το Rainbow Loom αναδείχτηκε παιχνίδι της χρονιάς για το 2014 στις εξής κατηγορίες:

 

TOY OF THE YEAR

GIRL TOY OF THE YEAR

ACTIVITY TOY OF THE YEAR

SPECIALTY TOY OF THE YEAR

 

Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει: 

 

Αργαλειό Rainbow Loom, Μίνι Αργαλειό Rainbow Loom, Πλαστικό γάντζο-βελονάκι με μεταλλική άκρη, σακουλάκι με 600+ πολύχρωμα λαστιχάκια, σακουλάκι με 25 διάφανα C-Clips, οδηγίες)

Αργαλειό για τα μαλλιά Hair Loom Studio Double της RainbowLoom (Περιλαμβάνει: 2 πλαστικές βελόνες για χάντρες, 2 μεγάλους σωλήνες, 1 μικρή σωλήνα, 2 οδηγούς συμβουλών, 1 άγκιστρο, 2 καλάμια επέκτασης, 2 αργαλειούς χεριών, σακουλάκι με 600+ πολύχρωμα λαστιχάκια, 40 χάντρες, οδηγίες)

Αργαλειό για τα δάκτυλα Finger Loom της Rainbow Loom (Περιλαμβάνει: Αργαλειό FingerLoom, σακουλάκι με 600 πολύχρωμα λαστιχάκια, σακουλάκι με 24 διάφανα C-Clips, οδηγίες)

Πολύχρωμα C-Clips της Rainbow Loom (Περιλαμβάνει 600 C-κλιπ σε έξι διαφορετικά χρώματα).

3000 Λαστιχάκια της Rainbow Loom σε διάφορα χρώματα (Περιλαμβάνει πέντε συσκευασίες, των 600 τεμαχίων η καθεμία, με τα χρώματα που βλέπετε στην φωτογραφία

Κατασκευαστής:
Rainbow Loom

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική