Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Jester Diabolo & 'Pro Sticks' - Pack

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C02G0130525
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Diabolo είναι ένα από τα βασικά αντικείμενα του juggling και προσφέρει ένα από τα πιο συναρπαστικά show για να παρακολουθήσει κανείς. Το Diabolo είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο yo-yo και έχει τις ρίζες του στη Κίνα. Είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό από τους ζογκλέρ των τσίρκων.

Το γεγονός ότι μπορείς να ρίξεις  ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο ψηλά και στη συνέχεια να το πιάσεις με ένα μικρό κομμάτι λεπτής  χορδής χωρίς να σταματήσει η κίνησή του, αφήνει  τους ανθρώπους κατάπληκτικους! Εκατοντάδες κόλπα και παραλλαγές τους είναι δυνατά να γίνουν με το Diabolo!

Αυτό το φανταστικό μεσαίου μεγέθους Diabolo είναι ένα αποδεδειγμένο best-seller και είναι το τέλειο μοντέλο για παιδιά και ενήλικες. Η ισχυρή κατασκευή και η μεγάλη κατανομή βάρους του Jester (λιγότερο στον άξονα, περισσότερο στις άκρες του κυπέλλου) σημαίνει ότι αυτό το diabolo αποδίδει εξαιρετικά, ενώ εξακολουθεί να είναι προσιτό. Το Jester είναι διαθέσιμο σε μια επιλογή φωτεινών χρωμάτων που θα ενθουσιάσει και τους ποιο απαιτητικούς.

Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από:

1 x Jester Diabolo

1 x Pro-Sticks μεταλλικό

1 x Γραπτές οδηγίες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά).

Κωδικός Κατασκευαστή:
PAC-008-4C
Κατασκευαστής:
Juggle Dream

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική