Ηλεκτρικό παιχνίδι καβούρι με ανίχνευση υπέρυθρων, αποφυγή εμποδίων και φόρτιση από USB

C02G0190551
Τιμή:
1490 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1490 πόντοι

 Το Ηλεκτρικό παιχνίδι καβούρι με ανίχνευση υπέρυθρων και αποφυγή εμποδίων  θα συναρπάσει και θα διασκεδάσει για ατελείωτες ώρες τους μικρούς μας φίλους.

Ένα  διαδραστικό παιχνίδι αφού Το έξυπνο καβούρι μπορεί να εντοπίσει τα εμπόδια μπροστά του μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων και στη συνέχεια να τα αποφύγει αυτόματα αλλάζοντας κατεύθυνση.

Το φως και η μουσική το κάνουν πολύ ελκυστικό για τα παιδιά.  Όταν κινείται, ακούγετε ωραία μουσική, βελτιώνοντας έτσι την προσοχή του παιδιού. Όλη η οικογένεια θα μαγευτεί από αυτό το υπέροχο καβούρι μοντεσσόρι. Αρκετά διασκεδαστικό και διαδραστικό! Κάνει τους πάντες χαρούμενους.

Το  Ηλεκτρικό παιχνίδι καβούρι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, μη τοξικό πλαστικό ABS. Χωρίς αιχμηρές άκρες ή μικρά εξαρτήματα και 100% ασφαλές για τα παιδιά.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για ηλικίες από 0 – 3 ετών. Τα παιδιά λατρεύουν να παρακολουθούν το καβούρι να τρέχει! Ιδανικό για τα βρέφη να το ακολουθούν και να δουλεύουν στους μύες του λαιμού τους. Υπέροχο παιχνίδι για να παρακινήσει τα παιδιά που καθυστερούν να σηκώσουν σταθερά το κεφάλι τους.

Το μικρό παιδί 6 έως 12 μηνών θα έλκεται απόλυτα από την μουσική και τον τρόπο που βαδίζει το καβούρι. Το μωρό θα προσπαθήσει να συρθεί ή να περπατήσει προς το μέρος και να το πιάσει. Φυσικά, λόγω του αισθητήρα αποφυγής εμποδίων, δεν θα μπορούν  να το πιάσουν εύκολα και η γυμναστική θα συνεχίζετε.

Το καβουράκι μας λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες (συμπεριλαμβάνονται) και διαθέτει καλώδιο USB για την φόρτιση.

Κωδικός Κατασκευαστή
QC-3YE
Κατασκευαστής
GW
Βρες Παρόμοια
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed