Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

24.00 
Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
C02G0130478
Σε Απόθεμα
+

Το Diabolo είναι ένα από τα βασικά αντικείμενα του juggling και προσφέρει ένα από τα πιο συναρπαστικά show για να παρακολουθήσει κανείς. Το Diabolo είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο yo-yo και έχει τις ρίζες του στη Κίνα. Είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό από τους ζογκλέρ των τσίρκων.

Το γεγονός ότι μπορείς να ρίξεις  ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο ψηλά και στη συνέχεια να το πιάσεις με ένα μικρό κομμάτι λεπτής  χορδής χωρίς να σταματήσει η κίνησή του, αφήνει  τους ανθρώπους κατάπληκτικους! Εκατοντάδες κόλπα και παραλλαγές τους είναι δυνατά να γίνουν με το Diabolo!

Η εταιρία Henry's με έδρα την Karlsruhe κατασκευάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα για jugglers εδώ και 30 χρόνια. Τα diabolo της εταιρίας Henry's δίκαια θεωρούνται από τα καλλίτερα παγκοσμίως και τα χρησιμοποιούν χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου.

Το Beach diabolo είναι το αρχικό επίπεδο jumbo diabolo της εταιρίας Henry. Το σχεδιαστικό του χαρακτηριστικό είναι οι ομόκεντροι εσωτερικοί κύκλοι που προσθέτουν δύναμη στο συνολικό σχέδιο. Η τελευταία έκδοση του Beach είναι κατασκευασμένη από ημιδιαφανές πολυπροπυλένιο. Το Beach diabolo είναι συμβατό με όλα τα κιτ συντονισμού Henrys Circus, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος free-hub - ένα εξαιρετικό οικονομικό diabolo που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι.

Χαρακτηριστικά   

Brand:   Henry's

Player Level: Beginner

Axle Type: Fixed

Width: 130

Test: High Test

Weight: 0.21.5kg

Κωδικός Κατασκευαστή:
DIA-146-ORN
Κατασκευαστής:
Henry's
Χρώμα:
  • Πορτοκαλί

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


*