Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Hasbro - Star Wars The Force Awakens - Vehicle Assault Walker - 9,5 εκ. - B3717

38.00 
Τιμή σε πόντους: 3800 πόντοι
C02G0610002
Σε Απόθεμα
+

Μπείτε σε έναν γαλαξία περιπέτειας και φαντασίας με τα παιχνίδια Star Wars! Σ' αυτήν την απίστευτη μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό σε έναν πολύ πολύ μακρινό γαλαξία πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους μεγαλύτερους ήρωες και κακούς όλων των εποχών. Μεταφερθείτε στις μάχες της νέας ταινίας Star Wars, The Force Awakens με τα νέα παιχνίδια της Hasbro. Τα οχήματα Assault Walkers τα χειρίζονται οι Stormtroopers της First Order είτε για να περιπολήσουν κάποιο πλανήτη ή για να τα οδηγήσουν στην μάχη ενάντια στους επαναστάτες της Resistance. 

Διαθέτουν δύο πόδια και τα άκρα τους θυμίζουν νύχια αρπακτικών για να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε οποιοδήποτε έδαφος και αν πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Διαθέτουν βαρύ οπλισμό, θωράκιση για προστασία από τα εχθρικά πυρά και είναι αρκετά ευέλικτα. 

Το συγκεκριμένο παιχνίδι της Hasbro διατίθεται μαζί με μια ειδικής έκδοσης φιγούρα Stormtrooper Sergeant καθώς και με ένα αξεσουάρ. Συλλέξτε όλη την νέα συλλογή παιχνιδιών της νέας ταινίας Star Wars The Force Awakens και δημιουργήστε συναρπαστικές φανταστικές μάχες και περιπέτειες. 

Μέγεθος: 9.5 εκατοστά

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 4 ετών.

Προσοχή: Το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά εξαρτήματα και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης. 

Κωδικός Κατασκευαστή:
B3717
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 4 ετών
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Hasbro
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή:
www.hasbro.com
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
294
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
224
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
78

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική