Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

14.99 
Τιμή σε πόντους: 1499 πόντοι
C02G0560049
Σε Απόθεμα
+

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αεροσκάφος U-Wing που ήταν πολεμικό αλλά παράλληλα και αεροσκάφος μεταφοράς. Χρησιμοποιήθηκε από την Συμμαχία κατά την διάρκεια του Εμφύλιου Γαλαξιακού πολέμου ως μέσο μεταφοράς στρατιωτών στη μάχη αλλά και παρέχοντάς τους κάλυψη με την εκτόξευση φλόγας. Κατά την διάρκεια της μάχης του Scarif έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά και την προστασία των επίγειων δυνάμεων της Συμμαχίας.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 12.20 x 4.40 x 3.70 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS272
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
122
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
44
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
37

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική