14.99 
Τιμή σε πόντους: 1499 πόντοι
C02G0560050
Σε Απόθεμα
+

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αεροσκάφος Tie Striker, με το χαρακτηριστικό σχήμα οριζόντιων φτερών που διασφάλιζαν πολύ υψηλές ταχύτητες αλλά και την μεγάλη άτρακτο, τοποθετημένη στο κέντρο του σκάφους. Ήταν σχεδιασμένα για αποστολές εντός της ατμόσφαιρας, και χρησιμοποιήθηκαν από την Γαλαξιακή Αυτοκρατορία ιδιαίτερα κατά την μάχη του Scarif καθώς ήταν εξοπλισμένα με έξτρα ζευγάρι ακτίνων λέιζερ και εκτοξευτή βόμβας proton.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 11.81 x 7.18 x 5.00 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS273
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
112
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
72
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
50

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική