Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Metal Earth Krennic’s Imperial Shuttle

14.99 
Τιμή σε πόντους: 1499 πόντοι
C02G0560048
Μη διαθέσιμο

Τα εκπληκτικά λεπτομερής παζλ Metal Earth της Fascinations, αποτελούνται από μεταλλικά κομμάτια τα οποία θα πρέπει να συνδυάσετε και να ενώσετε ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο μοντέλο.  Συμβουλευτείτε τις οδηγίες για να συνδέσετε σωστά και με ακρίβεια τα κομμάτια του παζλ χρησιμοποιώντας τα σημεία σύνδεσης τους.

Το συγκεκριμένο μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς το αεροσκάφος τύπου Delta-class T-3c shuttle με κωδική ονομασία ST 149, που επιλέχθηκε από τον κυβερνήτη Orson Krennic ως όχημα μεταφοράς για το σώμα των Death Trooper λόγω της ασυνήθιστης γεωμετρίας του. Πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία Rogue One: AStar Wars Story το 2016.

Αποτελείται από 2 τετραγωνικά μεταλλικά λεπτά ατσάλινα φύλλα υψηλής ποιότητας και πλευράς 10.16 εκατ., πάνω στα οποία υπάρχουν τα κομμάτια του παζλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες. Υπάρχει επίσης τρισδιάστατη διαδραστική απεικόνιση του κάθε μοντέλου στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας για ακόμη περισσότερη βοήθεια κατά τη συναρμολόγηση.

Το  τελικό μοντέλο έχει διαστάσεις 7.50 x 5.20 x 11.60 εκατ.

Για την συναρμολόγηση του δεν απαιτείται κόλλα.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.

Κωδικός Κατασκευαστή:
MMS274
Φύλο:
  • unisex
Κατασκευαστής:
Metal Earth
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
75
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
52
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
116

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική