Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Sunflex Επιτραπέζιο Curling

19.90 
Τιμή σε πόντους: 1990 πόντοι
C02G0190377
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το curling είναι ένα διασκεδαστικό Ολυμπιακό άθλημα κατά το οποίο οι παίκτες δύο ομάδων σπρώχνουν σε ένα διάδρομο πάγου βαριές πέτρες με λεία επιφάνεια με σκοπό αυτές να σταματήσουν μέσα ή όσο πιο κοντά στους τρεις ομόκεντρους κύκλους που βρίσκονται στο τέλος της διαδρομής. Οι παίκτες μπορούν ακόμα και να σπρώξουν τις πέτρες τους με σκοπό να χτυπήσουν τις πέτρες της αντίπαλης ομάδας για να τις απομακρύνουν από τους κύκλους.

Η ομάδα που στο τέλος του παιχνιδιού θα έχει τις περισσότερες πέτρες κοντά στο κέντρο των κύκλων, κερδίζει.

Λόγω των πολλών διαφορετικών στρατηγικών που μπορεί κάποιος να επιλέξει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πολλοί αναφέρονται στο curling ως "σκάκι πάνω στον πάγο".

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι η επιτραπέζια έκδοση του curling.

Το επιτραπέζιο Curling θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν υπομονή αλλά και φιλοδοξία καθώς είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Επίσης θα τα παρακινήσει να αναλύσουν το παιχνίδι του αντιπάλου ώστε να αποφασίσουν την στρατηγική που θα ακολουθήσουν για να κερδίσουν. Παράλληλα θα πρέπει οι ρίψεις τους να είναι ακριβείς.

Αποτελείται από ένα κομμάτι λείας επιφάνειας με διαστάσεις 120 x 28 εκατοστών που προσομοιώνει τον διάδρομο πάγου. Η επιφάνεια τυλίγεται και ξετυλίγεται ώστε να αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα.

Επίσης περιλαμβάνει 4 κίτρινες και 4 μπλε μπάλες σαν τις «πέτρες» του κανονικού curling. Οι «πέτρες» διαθέτουν σύστημα με ρουλεμάν στο κάτω μέρος ώστε να γλιστράνε γρήγορα και ομαλά πάνω στην λεία επιφάνεια, παρόμοια με τον τρόπο που γλιστράνε πάνω στο πάγο.

Το παιχνίδι συσκευάζεται μέσα σε λίγα λεπτά στο κουτί της συσκευασίας, η οποία αποτελεί και θήκη αποθήκευσης και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Έτσι μπορεί να αποτελέσει και ιδανικό παιχνίδι για τις διακοπές.

Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5 ετών και μπορούν να παίξουν από 2 έως 4 άτομα.

Κωδικός Κατασκευαστή:
80411
Φύλο:
  • Unisex
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Sunflex
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
1200
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
280

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική