Επιστημονικό κιτ ηλιακού συστήματος με περιστρεφόμενους πλανήτες και προτζέκτορα προβολής

8.00 
Τιμή σε πόντους: 800 πόντοι
C02G0190532
Σε Απόθεμα
+

Ένας υπέροχος τρόπος για να μάθει το παιδί σας τους πλανήτες και το ηλιακό μας σύστημα! με αυτό το επιστημονικό παιχνίδι του ηλιακού συστήματος θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την  περιέργεια του παιδιού σας για να κατανοήσει το ηλιακό μας σύστημα με διασκεδαστικό τρόπο.

Αφού τα παιδιά συναρμολογήσουν και ζωγραφίσουν τους πλανήτες με το σετ ζωγραφικής που περιλαμβάνετε στην συσκευασία, Ο φωτεινός ήλιος και ο Κρόνος συνδυάζονται και προβάλουν το ηλιακό μας σύστημα με projection. Απλώς τοποθετήστε μπαταρίες και ανοίξτε τον διακόπτη, περιστρέψτε τον δίσκο για να εμφανιστούν εικόνες από διάφορους πλανήτες στην οροφή.

Το παιδί σας θα διασκεδάσει φτιάχνοντας και δημιουργώντας το δικό του μίνι πλανητάριο για να μάθει για τα θαύματα του ηλιακού μας συστήματος. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση της επιδεξιότητας, της συγκέντρωσης και της γνωστικής τους ικανότητας.

Οι 8 πλανήτες είναι διατεταγμένοι από τον Ερμή, την Αφροδίτη, τη Γη, τον Άρη, τον Δία, τη Γη, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, ακριβώς όπως το ηλιακό σύστημα. Και θα περιστρέφονται γύρω από τον κεντρικό ήλιο. Τροφοδοτείται από 2* Μπαταρία AA (δεν περιλαμβάνεται). Στον κεντρικό ήλιο, υπάρχει μια μικρή συσκευή προβολής, η οποία μπορεί να προβάλει την εικόνα κινουμένων σχεδίων του ηλιακού συστήματος στον τοίχο, κάνοντας το παιχνίδι πιο αστείο και αφήνοντας τα παιδιά να απολαμβάνουν καθηλωτική διασκέδαση.

Με τα πινέλα ζωγραφικής, τα παιδιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργική τους φαντασία για να ζωγραφίσουν και να κατασκευάσουν τους ονειρεμένους πλανήτες τους, αφήστε τα παιδιά να πετάξουν με τη μοναδική και ατελείωτη φαντασία τους.

Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνετε και κιτ ζωγραφικής που αποτελείτε από 6 χρώματα λαδομπογιάς και ένα πινέλο.

Κωδικός Κατασκευαστή:
SD555
Κατασκευαστής:
XUEYOUMA

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική