Οικολογικό Αυτοκινητάκι Eco Car Κόκκινο-μπλε

37.90 
Τιμή σε πόντους: 3790 πόντοι
C02G0130058
Σε Απόθεμα
+

Το εκπληκτικό αυτοκινητάκι Eco Car, είναι ένα μηχανικό θαύμα που χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας... την παιδική.

Ένα άπο τα καλύτερα παιχνίδια, καθώς ο μοναδικός σχεδιασμός του έχει αποσπάσει 12 βραβεία παγκοσμίως. Δεν απαιτεί μπαταρίες, πεντάλ, ταχύτητες, ή ηλεκτρικά εξαρτήματα για την κίνηση του. Στρίβετε απλά το τιμόνι, και πηγαίνετε! Συνδυάζει τις ιδιότητες της αδράνειας, τη φυγόκεντρη δύναμη και την τριβή. Φιλικό προς το περιβάλλον, αθόρυβο και οικονομικό, παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Ένα πραγματικά μοναδικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά, που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 10 χλμ / ώρα. Κατασκευασμένο από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 120 κιλά σε επίπεδη, λεία επιφάνεια. Το Eco Car είναι πολύ δημοφιλές και πωλείται σε πάνω από 50 χώρες.

Ιδανικό για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους καθώς λειτουργεί θαυμάσια σε όλες τις επίπεδες επιφάνειες.  

Διαθέτει ρόδες LED που φωτίζουν στο σκοτάδι  και είναι κατασκευασμένες από μαλακό καουτσούκ ώστε να μην αφήνουν σημάδια σε επιφάνειες όπως το παρκέ.

Ένα πραγματικά εκπαιδευτικό παιχνίδι που Βοηθά στην προώθηση της άσκησης, της ισορροπίας και του συντονισμού.

Έρχεται με εγγύηση 2 ετών.

Φύλο:
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
non-toxic:
Ναι
Κατασκευαστής:
Eco Car
Μπαταρίες:
Όχι
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
780
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
265
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
290
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
4500
Χρώμα:
  • Κόκκινο
Απίστευτο!!!! το πήρα για μικρό παιδί και κάθε μέρα κάνω βόλτες εγώ!!! :D
Γράψτε μια κριτική