Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

12.99 
Τιμή σε πόντους: 1299 πόντοι
C02G0620016
Σε Απόθεμα
+

Η Fat Brain Toys παρουσιάζει το MiniSpinny, ένα παιχνίδι που θα εξάψει το ενδιαφέρον αλλά και θα ενθουσιάσει όλα τα παιδιά ηλικίας από 10 μηνών έως 36 μηνών.

Ο σχεδιασμός του Mini Spinny στηρίζεται στο επιτυχημένο Spin Again. Καθώς όμως είναι μικρότερο σε μέγεθος τα παιδιά μπορούν να παίζουν μαζί του σε εξορμήσεις και ταξίδια, μέσα στο αυτοκίνητο ή ακόμα και κατά την διάρκεια της βόλτα μέσα στο καρότσι. Διαθέτει 3 γρανάζια, το καθένα με διαφορετικό αριθμό πτερυγίων τα οποία περιστρέφονται πάνω στον κεντρικό άξονα προσελκύοντας την προσοχή και εξιτάροντας τους μικρούς μας φίλους.

Ο χρωματισμός του κάθε γραναζιού είναι διαφορετικός, σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, επιτυγχάνοντας έτσι να εντυπωσιάσει τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παράλληλα οι μαλακές επιφάνειες και η υφή των γραναζιών ωθούν τα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με το MiniSpinny.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά το Mini Spinny βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις μαθησιακές δεξιότητές τους, τις λεπτές κινητικές ικανότητές τους, την αισθητήρια εξερεύνηση, τον συντονισμό χεριού-ματιού, την αναγνώριση χρωμάτων αλλά και τις μαθηματικές τους ικανότητες.

Η FatBrainToysγια άλλη μια φορά επιτυγχάνει να σχεδιάσει ένα παιχνίδι που αποτελεί μια αισθητήρια περιπέτεια, το οποίο οι γονείς μπορούν να έχουν σχεδόν πάντα μαζί τους ώστε να διεγείρουν και να δυναμώσουν το μυαλό των μικρών τους.

Χαρακτηριστικά:

- Παιχνίδι με γρανάζια που κινούνται πάνω στο κεντρικό άξονα.

- Αναπτύσσει: τις μαθησιακές δεξιότητες, τις λεπτές κινητικές ικανότητες, την αισθητήρια εξερεύνηση, τον συντονισμό χεριού-ματιού, την αναγνώριση χρωμάτων αλλά και τις μαθηματικές ικανότητες.

- Διεγείρει και ενδυναμώνει το μυαλό των παιδιών με ηλικία από 10 έως 36 μηνών.

- Διαθέτει 3 γρανάζια-προπέλες με διαφορετικό αριθμό πτερυγίων.

- Το κάθε πτερύγιο έχει διαφορετικό χρώμα.

- Η υφή του υλικού των γραναζιών προσελκύει το ενδιαφέρον των παιδιών.

- Ιδανικό για ταξίδια, για το μπάνιο, για το αυτοκίνητο ή για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

- Ελκυστικός σχεδιασμός, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά (BPAFree).

- Διαστάσεις: 21 x 8 x 8 εκατ.

- Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 10 μηνών και πάνω  

Κωδικός Κατασκευαστή:
FA134-1
Φύλο:
  • unisex
  • Αγόρι
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Fat Brain Toy

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική*