8.00 
Τιμή σε πόντους: 800 πόντοι
C02G0190125
Σε Απόθεμα
+

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Rainbow Loom!! Εδώ θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, θα φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια από λαστιχάκια και πολλά άλλα!
Η νέα αυτή τρέλα που έρχεται από την Αμερική συνεχίζεται με την κυκλοφορία του νέου αργαλειού Monster Tail.

Το Monster Tail είναι ένα μικρότερος σε μέγεθος αργαλειός που χάρη στον σχεδιασμό του και στην διαφορετική διάταξη των πείρων που διαθέτει, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά σχέδια.

Επίσης χάρη στο μικρό μέγεθος του αργαλειού Monster Tail, τα παιδιά μπορούν να τον έχουν πάντα μαζί τους στο σχολείο ή στις διακοπές.

Με τον αργαλειό Monster Tail τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν πολύχρωμα, ελαστικά βραχιολάκια, δαχτυλίδια, κολιέ, κοκαλάκια και μπρελόκ με απίστευτα σχέδια, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη.

Το κιτ Monster Tail αποτελείται από ένα πλαστικό αργαλειό Monster Tail, ένα μίνι αργαλειό, ένα πλαστικό γάντζο (βελονάκι), 600+ πολύχρωμα λαστιχάκια για την δημιουργία σχεδίων και 25 κλιπ (C-clips) που χρησιμοποιούνται για να ενώσουν τα λαστιχάκια.

Τα παιδιά χρησιμοποιούν το βελονάκι και τον αργαλειό Monster Tail για να πλέξουν τα λαστιχάκια και μόλις ολοκληρώσουν τις δημιουργίες τους τα ενώνουν με τα C clips δημιουργώντας πολύχρωμα ελαστικά κοσμήματα ή αντικείμενα. Μπορούν να δημιουργήσουν βραχιολάκια, κολιέ, δακτυλίδια, φυλακτά, μπρελόκ ή ακόμα και φιγούρες των αγαπημένων τους ηρώων.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες για την δημιουργία αρκετών διαφορετικών σχεδίων ενώ στο Rainbow-Loom.gr, Rainbowloom.com και στο Youtube,  υπάρχουν οδηγίες σε μορφή βίντεο για πιο πολύπλοκα σχέδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Youtube πραγματοποιούνται περίπου ένα εκατομμύριο αναζητήσεις τον μήνα για τις λέξεις Rainbow Loom και Monster Tail, μόνο από παιδιά που κατοικούν στις ΗΠΑ. Η κεντρική σελίδα της Rainbow Loom στο Youtube διαθέτει ήδη πολλά διαφορετικά σχέδια που μπορεί να δημιουργήσει κάποιος με το Monster Tail ενώ η σελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με οδηγίες για νέες δημιουργίες. Επιπλέον πολλοί fans ανεβάζουν βίντεο με τις δικές τους δημιουργίες  εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τα διαθέσιμα σχέδια που μπορεί κάποιος να φτιάξει.

Πολύ γρήγορα θα δείτε τα παιδιά σας να φτιάχνουν πολύπλοκες δημιουργίες για τα ίδια αλλά και για να τα μοιράζονται με τους φίλους τους.

Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών (συνίσταται επίβλεψη ενηλίκου για παιδιά έως 8 ετών). Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Rainbow Loom πληρούν τα πρότυπα Ασφάλειας Παιχνιδιών και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ώστε να πωλούνται στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και  των ΗΠΑ (ελεύθερα από BPA, μόλυβδο και χρώμιο).

Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν συναισθηματικά καθώς διδάσκονται σημαντικές δεξιότητες όπως η εστίαση σε μια εργασία, ενώ οι επιλογές τους σχετικά με τους συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων αυξάνει τη δημιουργικότητά τους. Επίσης ψάχνοντας στο διαδίκτυο για νέα πιο πολύπλοκα σχέδια μαθαίνουν να συλλέγουν πληροφορίες από τον ψηφιακό κόσμο τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στην πραγματική ζωή, μαθαίνοντας έτσι μία από τις θετικές χρησιμότητες του διαδικτύου ενώ παράλληλα διασκεδάζουν.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

    Αργαλειό Monster TailTM
    Μίνι Αργαλειό Rainbow Loom®
    Πλαστικό γάντζο (βελονάκι)
    Ένα σακουλάκι με 600+ πολύχρωμα λαστιχάκια (latex free)
    Ένα σακουλάκι με 25 C-Clips
    Οδηγίες στα Ελληνικά και Αγγλικά για την δημιουργία αρκετών διαφορετικών σχεδίων(στο Rainbow-Loom.gr, Rainbowloom.com καθώς και στο Youtube υπάρχουν οδηγίες σε μορφή βίντεο για πιο πολύπλοκα σχέδια).
    Μοναδικός Μυστικός Κωδικός που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του αργαλειού σας (τον μυστικό κωδικό θα τον βρείτε πάνω στο βιβλιαράκι οδηγιών του Monster Tail. Θα πρέπει να ξύσετε το ειδικό πλαίσιο ώστε να αποκαλυφθεί ο κωδικός σας). Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο κωδικό στην ιστοσελίδα http://www.rainbowloom.net/"> μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος του Members Zone της Rainbow Loom και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υλικό που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για μέλη και περιλαμβάνει διαγωνισμούς, ειδικές μηνιαίες προσφορές, νέα σχέδια και βίντεο καθοδήγησης για την δημιουργία τους χρησιμοποιώντας τους αργαλειούς Rainbow Loom και Monster Tail, κ.α.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το προϊόν Monster Tail δεν προορίζεται για χρήση από παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά εξαρτήματα και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης.

Η άκρη του γάντζου του Monster Tail είναι αιχμηρή και γι‛ αυτό η χρήση του γάντζου θα

πρέπει να πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή.

Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Από 7 Ετών και Άνω
Φύλο:
  • Κορίτσι
Κατασκευαστής:
Rainbow Loom
Χρώμα:
  • Διαφανές
Ένα μικρό Gadget που χαρίζει δεκάδες ώρες διασκέδαση και εύκολο στην μεταφορά. Εξασκεί τα παιδιά στις μηχανικές κινήσεις και βοηθά και στην συγκέντρωση Εγώ το έχω στην τσάντα μου και όταν χρειάζεται να κάνουμε κάτι που η κόρη μου βαργεται το δίνω και έχω ησυχία και όμορφα αποτελέσματα ...
Γράψτε μια κριτική