Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

FACE PAINTOOS - WILD PACK

13.99 
Τιμή σε πόντους: 1399 πόντοι
C02G0690023
Μη διαθέσιμο
Τα Face Paintoos είναι προσωρινά τατουάζ για το πρόσωπο και μεταμορφώνουν την μαγεία του face painting σε μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα για οποιονδήποτε.

Με τα Face Paintoos, ανεξάρτητα από το πόσο καλός ή κακός είναι κάποιος στη ζωγραφική, τα αποτελέσματα είναι φανταστικά κάθε φορά. Δεν χρειάζονται καλλιτεχνικές δεξιότητες και έχουν εκπληκτική λεπτομέρεια και διάρκεια.

Επίσης δεν μουτζουρώνουν και είναι εύκολα ακόμα και στην αφαίρεση τους.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Face Paintoos είναι απολύτως ασφαλή για παιδιά, είναι 100% μη τοξικά και υποαλλεργικά και εναρμονίζονται με όλες τις διατάξεις ασφαλείας και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παιχνίδια και καλλυντικά.

Η εφαρμογή τους είναι πανεύκολη. Κόψτε τα περιγράμματα των σχεδίων που θα βρείτε πάνω στο ειδικό διάφανο χαρτί, ακουμπήστε τα στο πρόσωπο και πιέστε από πάνω με το ειδικό σφουγγαράκι, αφού πρώτα το βρέξετε, ώστε να ξεπατικωθούν τα σχέδια πάνω στο δέρμα.

Το Wild Pack περιλαμβάνει τα πιο άγρια και τέλεια πρόσωπα!

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει 5 διαφορετικά σχέδια: Τίγρη, Μαϊμού, Λεοπάρδαλη, Λιοντάρι και Δράκο.

Επίσης, στη συσκευασία περιλαμβάνονται σφουγγαράκι για την εφαρμογή των Face Paintoos αλλά και ειδικά μαντηλάκια για την γρήγορη αφαίρεση τους.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 4 ετών. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά μέρη και υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.

Παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τις οδηγίες πριν την χρήση και η διατήρηση του φυλλαδίου για μελλοντική χρήση. Τα περιεχόμενα της συσκευασίας δεν είναι τοξικά και είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά. Τα Face Paintoos θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός 6 μηνών από την ημέρα που θα ανοίξει η συσκευασία τους.
Κωδικός Κατασκευαστή:
FP001
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 4 ετών
non-toxic:
Ναι
Κατασκευαστής:
Interplay - Face Paintoos*