Εγγραφείτε στο newsletter και κερδίστε 5%
έκπτωση στην πρώτη αγορά σας

Ausini - 25207 - City Αγωνιστικό αυτοκίνητο με φιγούρα - 60 κομμάτια

4.00 
Τιμή σε πόντους: 400 πόντοι
C02GO220051
Σε Απόθεμα
+

Χρησιμοποιήστε τα τουβλάκια Ausini και κατασκευάστε το αγωνιστικό αυτοκίνητο City.

Αποτελείται από 60 κομμάτια τα οποία τα παιδιά πρέπει να ενώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες για να κατασκευάσουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και φιγούρα του οδηγού του αυτοκινήτου. Τοποθετήστε την φιγούρα στη θέση του οδηγού και το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για την εκκίνηση του αγώνα,

Εναλλακτικά τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους ώστε να κατασκευάσουν οποιοδήποτε άλλο σχέδιο σκεφτούν.

Είναι ιδανικό για παιδιά καθώς τα βοηθά να αναπτύξουν την φαντασία τους, την νοητική σκέψη, την κινητική δεξιότητα αλλά και τις δυνατότητες αφήγησης.

Όλα τα παιχνίδια της Ausini είναι συμβατά και με τα παιχνίδια κατασκευής με τουβλάκια από άλλες εταιρείες(LEGO, Sluban, Ausini, Bela) και αυτό είναι που τα κάνει περισσότερο διασκεδαστικά και μοναδικά.

Είναι δεδομένο ότι τέτοια παιχνίδια κερδίζουν το ενδιαφέρον το παιδιών για πολλές ώρες. Εκτός από τα παιδιά θα τα λατρέψουν και οι γονείς ενώ θα βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση του παιδιού με τον γονέα για την δημιουργία απίθανων κατασκευών.

Μια ιδανική εναλλακτική στα ακριβά παιχνίδια κατασκευής με τουβλάκια.

Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 6 ετών.

Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά μέρη και ενδέχεται να προκαλέσει πνιγμό.

Κωδικός Κατασκευαστή:
252073
Επιτρεπόμενη Ηλικία:
  • Άνω των 3 ετών
Φύλο:
  • unisex
Κομμάτια Πάζλ:
  • 60 Κομμάτια
Κατασκευαστής:
Ausini*